İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Fatma Alkanat, Menarini Floransa’ya “OTX Corporate Brand Manager” olarak atandı!

Menarini Türkiye insan kaynakları alanında global atamalara devam ediyor. 2020 yılından bu yana Menarini Türkiye Tüketici Sağlığı İş Birimi’nde Ürün Müdürü olarak görev yapan Fatma Alkanat, Menarini Grup Global Merkez Floransa’ya “OTX Corporate Brand Manager" atandı. Fatma Alkanat, yeni rolünde Global Tüketici Sağlığı Pazarlama Müdürü Sayın Alberto Catizzone‘ye raporlayacak.   
Menarini Türkiye insan kaynakları alanında global atamalara devam ediyor. 2020 yılından bu yana Menarini Türkiye Tüketici Sağlığı İş Birimi’nde ürün müdürü olarak görev yapan Fatma Alkanat, Menarini Group Global Merkez Floransa’ya “OTX Corporate Brand Manager” atandı. Fatma Alkanat, yeni rolünde Global Tüketici Sağlığı Pazarlama Müdürü Sayın Alberto Catizzone‘ye raporlayacak.   

2016 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun olan Fatma Alkanat, Sabancı Üniversitesi’nde MBA master’ı onur derecesiyle tamamladı ve ardından Illinois of Urbana Champaign Üniversitesi’nde dijital pazarlama eğitimi aldı. Kariyer yolculuğuna 2016 yılında Eli Lilly şirketinde pazarlama, onkoloji ve diyabet alanlarından sorumlu olarak başlayan Alkanat, hemen ardından 2019’da Vitabiotics Türkiye firmasında ürün müdür yardımcısı ve ürün müdürü olarak çalıştı. 2020 yılında Menarini Türkiye’ye üroloji ve OTC ürünlerinden sorumlu ürün müdürü olarak katılan Fatma Alkanat, gösterdiği başarılı çalışmaların ardından Temmuz 2022 itibariyle Menarini Group’un Floransa ofisine OTX corporate brand manager olarak atandı.

Yorum yaz