İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Daiichi Sankyo Türkiye’ye Globee ve Stevie’den 5 farklı ödül! 

İşe yeni başlayan çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, farklı iletişim araç ve kanallarını kullanarak farklı içerikleri çalışanlarına sunan Daiichi Sankyo Türkiye oryantasyon projesiyle The Globee Awards- Golden Bridge Business and Innovation Awards, The Stevie Awards for Great Employers ve The Stevie International Business Awards tarafından toplamda 5 farklı ödül kazandı.
Daiichi Sankyo Türkiye, şirkete yeni başlayan çalışanları için yeniden tasarladığı oryantasyon programı olan “Oryantasyon Ritüeli” projesi ile Globee ve Stevie ödül programlarından toplam 5 ödüle layık görüldü.          

Türkiye’de sürdürülebilir büyümesine devam eden, hasta yolculuğu odaklı uygulamalarıyla fark yaratan Daiichi Sankyo Türkiye, çalışan dostu çalışmalarıyla da yeni nesil ilaç şirketi yaklaşımını güçlendirmeyi sürdürüyor.

İşe yeni başlayan çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, farklı iletişim araç ve kanallarını kullanarak farklı içerikleri çalışanlarına sunan Daiichi Sankyo Türkiye oryantasyon projesiyle The Globee Awards- Golden Bridge Business and Innovation AwardsThe Stevie Awards for Great Employers ve The Stevie International Business Awards tarafından toplamda 5 farklı ödül kazandı.

Çalışan deneyimini iyileştirme, işe yeni başlayanların adaptasyon sürecini hızlandırma ile farklı dönemlerde işe başlayan çalışanlar için tüm süreci çağdaş ve yenilikçi bir bakış açısıyla dijitalleştirerek verimlilik ve etkinlik sağlamayı hedefleyen “Oryantasyon Ritüleli” (New Onboarding Ritual) projesi, dünyanın önde gelen ödül programlarından Silikon Vadisi merkezli The Globee Awards- Golden Bridge Business and Innovation Awards’te iki kategori ile ödüllendirildi.

“İnsan Kaynakları Alanında Başarı” kategorisinde altın madalya ile ödüllendirilerek dünyanın en iyisi seçilen proje, “Yılın İnsan Kaynakları Projesi” kategorisinde ise bronz ödüle layık görüldü.

The SAGE ve The IBA’dan Daiichi Sankyo Türkiye’ye 3 Ödül

Daiichi Sankyo Türkiye’nin oyunlaştırarak yeniden yorumladığı oryantasyon projesiyle ödüllendirildiği bir diğer program olan, bu yıl 7’ncisi düzenlenen The Stevie Awards for Great Employees (SAGE) programı oldu. Proje “Yeni Başlayan Çalışanların Oryantasyonundaki Başarı” kategorisinde gümüş, “En İyi Yeni İşe Başlangıç Çözümü” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

The Stevie International Business Awards (IBA) “İnsan Kaynakları Alanında Başarı” kategorisinden bronz ödül alan projenin, Daiichi Sankyo Türkiye’nin çalışan deneyimi açısından ne kadar somut adımlar attığını bir göstergesi olduğunu belirten Daiichi Sankyo Genel Müdürü Fatih Yedikardeş, “Daiichi Sankyo Türkiye, deneyim odaklı yaklaşımlarıyla sadece hastaları ve paydaşları için değil çalışanları için de değer yaratmayı sürdürüyor. Son bir yılda, bağlı olduğumuz Avrupa Genel Merkezimize 6 farklı arkadaşımızı yeni görevleri için uğurladık. Bu başarılı geçişler, demokratik bir yönetim modeli ile yenilikçi yaklaşımları birleştiren bizler için Kutup Yıldızı oldu; yetenek ve proje üreterek yürüdüğümüz yolun ne kadar doğru olduğunu gösterdi. Sürecin bir başka çıktısı olan “Oryantasyon Ritüeli” projemizle farklı platformlarda da dikkat çektik. Toplamda uluslararası alanda 5 farklı ödüle layık görüldük. Projemizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın ilk gününden son gününe, en iyi deneyimi yaşamaları, öncelikle hedeflerimiz olmaya devam edecek” dedi.

Oryantasyon Sürecine Yeni Bir Yorum

Daiichi Sankyo Türkiye İK ve Kurumsal İletişim Direktörü Asena Kaçmaz, yeni oryantasyon süreci tasarlanırken yeni neslin görüşlerinin doğrudan şirket yönetimine iletilmesine imkan veren kapsayıcı bir yaklaşım benimsendiğini söyledi. Kaçmaz, şöyle devam etti: “Sadece hastalar ve paydaşlarımız için değil, çalışanlarımız için de ihtiyaçlar hızla değişiyor. Biz de bu değişime liderlik ediyoruz. Çalışanlarımızın merak duygusunu tetikleyerek, onlara deneyim alanları yaratarak, özellikle teknolojiyi kullanmalarını teşvik ederek, esnek iş yapış yöntemleri geliştirmek için birlikte hareket ettik. “Oryantasyon Ritüeli” projemizde aynen bahsettigimiz değişen ihtiyaçlar sonrası ortaya çıktı. Yeni işe başlayan çalışanlarımızdan aldığımız içgörüler doğrultusunda, dijital araçları insan dokunuşuyla harmanlayarak çalışanlarımızın ilk 6 ayını yeniden dizayn ettik. Bunu statik bir program gibi düşünmemek lazım. Sürekli yaşayan bir süreçten bahsediyoruz. Aldığımız anlık geribildirimler programın bir sonraki versiyona geçişini otomatik olarak sağlıyor. Yenilikçi yaklaşımımızı kullanarak, sorumluluk alarak, farklı departmanlarla iş birliği yaparak ve farklı bakış açılarını programımıza dahil ederek, yeni çalışma arkadaşlarımızın Daiichi Sankyo’ya uyum sağlamalarını, gelişmelerini ve büyümelerini sağlıyoruz.”

Yorum yaz