İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Eren Ayan, BMS Global Bölgesel Fiyatlandırma Direktörü oldu!

BMS Türkiye’de Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Müdürü olarak görevini sürdüren Eren Ayan ise BMS İngiltere ofisinde, Intercon Bölgesi Uluslararası Fiyatlandırma Direktörü olarak görevine başladı.
BMS Türkiye’de Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Müdürü olarak görevini sürdüren Eren Ayan BMS İngiltere ofisinde, Intercon Bölgesi Uluslararası Fiyatlandırma Direktörü olarak görevine başladı.
Eren Ayan kimdir?

2007 yılında Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Enformatiği bölümünden mezun olan Eren Ayan, ardından Almanya’da European School of Business Reutlingen’de Pazarlama ve İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. Almanya’da otomotiv sektörünün önde gelen firmalarında çalışan Ayan, 2011 yılında Türkiye’ye dönerek profesyonel kariyerine; telekom, denetim-danışmanlık ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerde çeşitli pozisyonlarda devam etti. 2018 yılında ise BMS Türkiye Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Departmanı’nda, Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Müdürü görevine başlayarak ilaç sektörüne adım attı. Ayan, 2021-2022 yılları arasında Pazara Erişim departmanındaki sorumluluğuna ek olarak Pazarlama bölümünde Ürün Müdürü olarak da görev yaptı. 5 Ağustos tarihinde, BMS İngiltere ofisinde, Intercon Bölgesi Uluslararası Fiyatlandırma Direktörü olarak görevine başlayan Ayan, yeni görevinde farklı pazarlarda fiyatlandırma stratejilerinin geliştirilmesinden ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Yorum yaz