İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Nilay Süoğlu, Astellas İlaç Türkiye Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü oldu!

Astellas İlaç Türkiye’de kadın yöneticilerin üst yönetimde aldığı görevler yeni atamalarla devam ediyor. Sağlık alanında değişimin öncüsü olarak hastalar için yenilikçi bilimi değere dönüştürmek vizyonu doğrultusunda çalışan şirket, ekipler arasındaki iş birliğini artırmak ve organizasyonel çevikliği daha da güçlendirmek amacıyla “İş Birimi” yapısına geçme kararı aldı. Yeni yapılanma sürecinde, 2020 yılından bu yana Astellas Pazarlama Direktörü olarak görev yapan ve pek çok başarılı lansman sürecine liderlik eden Nilay Süoğlu Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü olarak atandı.
Astellas İlaç Türkiye’de kadın yöneticilerin üst yönetimde aldığı görevler yeni atamalarla devam ediyor. Sağlık alanında değişimin öncüsü olarak hastalar için yenilikçi bilimi değere dönüştürmek vizyonu doğrultusunda çalışan şirket, ekipler arasındaki iş birliğini artırmak ve organizasyonel çevikliği daha da güçlendirmek amacıyla “İş Birimi” yapısına geçme kararı aldı. Yeni yapılanma sürecinde, 2020 yılından bu yana Astellas Pazarlama Direktörü olarak görev yapan ve pek çok başarılı lansman sürecine liderlik eden Nilay Süoğlu Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü olarak atandı.

Nilay Süoğlu, Astellas İlaç Türkiye Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü olarak atandı

2020 yılından bu yana Astellas Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nilay Süoğlu yeni yapılanma süreci kapsamında Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü olarak atandı. 1 Ekim 2022 itibarıyla yeni görevine başlayacak olan Süoğlu, kendi birimindeki satış ve pazarlama ekiplerine liderlik yapacak.

Uzun yıllar ilaç sektöründe sahip olduğu deneyim ve uzmanlıkla kariyerinde başarılı şekilde ilerlemeye devam eden Süoğlu, daha önce Pfizer, Novartis ve Abdi İbrahim gibi ilaç firmalarında lokal ve bölgesel liderlik rolleri üstlendi.

Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Süoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA derecesine sahiptir. London School of Economics, Solvay Business School, Sabancı Üniversitesi ve Koç Üniversitesi’nde pazarlama, iş yönetimi ve liderlik üzerine çeşitli sertifika programlarına katılmıştır ve sertifikalı bir koçtur.

Yorum yaz