İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Mehmet Ali Kekeç AstraZeneca Metabolizma Pazarlama Müdürü oldu!

AstraZeneca Türkiye Biyofarma İş Birimi'nde Pazarlama & Lansman Mükemmellik Müdürü görevini yürüten Mehmet Ali Kekeç, Pazarlama Müdürü (Metabolizma) görevine atandı.
AstraZeneca Türkiye Biyofarma İş Birimi’nde Pazarlama & Lansman Mükemmellik Müdürü görevini yürüten Mehmet Ali Kekeç, Pazarlama Müdürü (Metabolizma) görevine atandı.

Mehmet Ali Kekeç kimdir?
2006 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de birçok görev üstlenen Mehmet Ali Kekeç, ekonomi eğitiminin ardından pazarlama yüksek lisansını tamamladı. Kariyerine 2006 yılında AstraZeneca Pazarlama Destek Hizmetleri Departmanı Kongre – Toplantı bölümünde başlayan Kekeç, bu alanda farklı rollerde görev almasının ardından 2012 yılında Pazarlama Departmanında çalışmaya başladı. 2012 – 2018 yılları arasında Pazarlama Bölümü’nde, Gastrointestinal ve Kardiyovasküler olmak üzere farklı iki tedavi alanında; sırasıyla Junior Ürün Yöneticisi, Ürün Yöneticisi ve Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalıştı.  M. Kekeç, 2017 yılında Kenya’da “Afrika Sağlıklı Kalpler” Projesinde Orta Doğu & Afrika (MEA) Elçisi olarak geçici görevde de bulundu.  2018 – 2020 yılları arasında Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2020 yılından bu yana Pazarlama & Lansman Mükemmellik Müdürü görevinin yanı sıra Orta Doğu & Afrika bölgesinde Kardiyovasküler & Renal & Metabolizma Marka Konseyi Lideri ve daha sonrasında da Renal Lansman Lideri olarak çalışan Kekeç bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye Metabolizma Pazarlama Müdürü olarak devam edecek.

Yorum yaz