İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYER

Burak Gürtekin, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü oldu!

1923 yılından bu yana Türkiye’de güçlü faaliyetlerini sürdüren Shell, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü görevine Burak Gürtekin’in getirildiğini duyurdu.  Burak Gürtekin, 2012 yılında Shell’e Filo Çözümleri Müşteri Operasyonları Uzmanı olarak katıldı ve sonraki 10 yıllık süreçte Filo Çözümleri ve Madeni Yağlar Satış Operasyonları ekiplerinde rol aldı. Son olarak Müşteri Operasyonları Madeni Yağlar ekibinde görev üstlenen Gürtekin, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü olarak başarılı çalışmalarına devam edecek.    Gürtekin, 2011 yılında İTÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
1923 yılından bu yana Türkiye’de güçlü faaliyetlerini sürdüren Shell, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü görevine Burak Gürtekin’in getirildiğini duyurdu. 

Burak Gürtekin, 2012 yılında Shell’e Filo Çözümleri Müşteri Operasyonları Uzmanı olarak katıldı ve sonraki 10 yıllık süreçte Filo Çözümleri ve Madeni Yağlar Satış Operasyonları ekiplerinde rol aldı. Son olarak Müşteri Operasyonları Madeni Yağlar ekibinde görev üstlenen Gürtekin, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü olarak başarılı çalışmalarına devam edecek.

Gürtekin, 2011 yılında İTÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Yorum yaz