İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Dr. Altan Demirdere ile Exeltis Türkiye’de yeni dönem!

Dr. Altan Demirdere, Exeltis Türkiye Genel Müdürü oldu.
Dr. Altan Demirdere, Exeltis Türkiye Genel Müdürü oldu. Exeltis Türkiye LinkedIn hesabından paylaşılan açıklamada yeni dönem ile ilgili şu ifadelere yer verildi: 

“Eczacılık alanında 40’ın üzerinde ülkede var olan, milyonlarca insan, aile ve sağlık profesyonellerinin birinci sınıf etkin tedavi çözümlerine erişim olanağı sunmayı misyon edinmiş bir şirket olarak, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren Genel Müdürümüz Dr. Altan Demirdere ile yepyeni ve heyecanlı bir döneme giriyoruz.

Altan Demirdere, Basel Üniversitesi’nden Farmasötik Teknoloji alanında yüksek lisans ve doktora, İstanbul Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip bir eczacıdır.

İlaç sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olan Altan Demirdere, Novartis ve Sandoz’un İsviçre, Macaristan, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerinde çalışmıştır. Meslek hayatında Ar-Ge, Ürün Tanıtım Temsilciği, Pazarlama Satış Direktörlüğü, Genel Müdürlük ve Ülke ve Bölge Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Vizyonumuz temelini oluşturan; sürekli gelişim, mükemmellik ve yeniliğin değerleri ile gelecekteki sağlık hizmetlerini iyileştirme hedefimiz için var gücümüzle çalışırken, Dr. Altan Demirdere’nin güçlü deneyimi ve yenilikçi bakış açısıyla, Exeltis’in gücüne güç katacağına inanıyoruz.

Her daim mükemmellik peşinde olmamızın ve bu mükemmelliği gerçekleştirmek için var olan adanmışlığımız ile Türk ilaç sektörüne katkı sağlamaya ve ileri taşımaya devam edeceğiz.”

Kaynak: 
https://www.linkedin.com/posts/exeltis-turkey_exeltis-exeltistaesrkiye-altandemirdere-activity-6993093954246201346-9Djn?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Yorum yaz