İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Rüya Koşkun, MSD Türkiye Strateji, Aşı ve Diyabet İş Birimi Direktörü oldu!

Rüya Koşkun, Aşı & Diyabet İş Birimi Direktörü görevinden Strateji, Aşı ve Diyabet İş Birimi Direktörü pozisyonuna getirildi.
Rüya Koşkun, Aşı & Diyabet İş Birimi Direktörü görevinden Strateji, Aşı ve Diyabet İş Birimi Direktörü pozisyonuna getirildi.

Rüya Koşkun kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamladığı üniversite eğitiminin ardından Oxford Üniversitesi’nden Sosyoloji alanında yüksek lisans diplomasını alan Rüya Koşkun, kariyerine 2009 yılında Peppers & Rogers Group’ta Araştırma Analisti olarak başlamıştır. Yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2011-2012 yılları arasında Nielsen İngiltere’de İş Analisti olarak çalışan Koşkun, 2012 yılında Türkiye’ye dönerek Pfizer’da sırasıyla İnsan Kaynakları İş Ortağı, Strateji ve İş Geliştirme Proje Yöneticisi ve Ürün Müdürü pozisyonlarında çalışmıştır. 2015’te MSD ailesine katılan Koşkun, 2018 yılına kadar İmmünoloji Takımı’nda Ürün Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüştür. Mayıs 2018 tarihinde Chief of Staff/Koordinasyon Müdürü görevini yürütmeye başlayan ve Ekim 2019’dan itibaren Kurumsal İletişim Liderliği görevini de üstlenen Rüya Koşkun, Kasım 2020’den beri Diyabet ve Aşı İş Birimi Direktörlü olarak görev almaktadır.

Yapılan yeni atama kapsamında Rüya Koşkun MSD Türkiye’deki görevine Strateji, Aşı ve Diyabet İş Birimi Direktörü olarak devam edecektir.

Yorum yaz