ÖNE ÇIKAN HABERLERSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTOPLUM SAĞLIĞI

LifeClub, önleyici tıp ile sağlığınızı yönetiyor!

Sağlık konusunda keşke dememek için önleyici tıbbın çok önemli olduğunu belirten LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, “Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 1947 yılında sağlığı ‘sadece hasta olmamak değil fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam iyi olma hali’ olarak tanımladı. Biz de LifeClub’ı tasarlarken tamamen bu tanımdan yola çıkarak insanlara iyilik, sağlık sunmayı amaçladık.    Biliyoruz ki; ortalama yaşam süresi uzadıkça hayatın anlamı değişiyor ve 20 yıl sonraki yaşam kalitemizi bugün attığımız adımlarla biz belirliyoruz. Beslenmemiz, hayatımıza kattığımız hareket, zihin sağlığımızı nasıl yönettiğimiz, gelecekteki bizi şekillendiren temel unsurlar. LifeClub olarak; Birleşmiş Milletler sürdürülebilirlik hedefleri arasında üçüncü sırada yer alan ‘insanların sağlıklı yaşamalarını ve herkesin her yaşta refahını sağlamak’ maddesi doğrultusunda; üyelerimizin ‘bütünsel iyi olma halini’ yönetmelerine rehberlik etmeyi hedefliyoruz” dedi.
Türkiye’de ilk defa önleyici tıp yaklaşımı ile kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmetini, online ve fiziksel olarak bir arada sunan LifeClub hizmete başladı.

Önleyici tıp yaklaşımıyla “kişiye özel yeni nesil bütünsel sağlık yönetimi” hizmeti sunan LifeClub; üyelerinin sağlıklı yaşam yolculuklarında tüm ihtiyaçlarına “İyilik, Sağlık” mottosu ile rehberlik etmeyi hedefliyor.

Bu alanda dünyada benzeri olmayan Türkiye’nin ilk sağlık Super App’i LifeClub uygulaması; kişiye özel atanan bir hekim rehberliğinde bütünsel sağlık yönetimi hizmeti için LifeClub Sağlık, spordan diyete, zihin sağlığından uyku düzenine yol gösterecek programlar ile LifeClub Wellness ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetleri ayrıcalıklı koşullarla sunan LifeClub Platform modülleri ile hizmet sunuyor.

Bütünsel Sağlık ve Önleyici Tıp Yaklaşımı

Sağlık konusunda keşke dememek için önleyici tıbbın çok önemli olduğunu belirten LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, “Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 1947 yılında sağlığı ‘sadece hasta olmamak değil fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam iyi olma hali’ olarak tanımladı. Biz de LifeClub’ı tasarlarken tamamen bu tanımdan yola çıkarak insanlara iyilik, sağlık sunmayı amaçladık. Biliyoruz ki; ortalama yaşam süresi uzadıkça hayatın anlamı değişiyor ve 20 yıl sonraki yaşam kalitemizi bugün attığımız adımlarla biz belirliyoruz. Beslenmemiz, hayatımıza kattığımız hareket, zihin sağlığımızı nasıl yönettiğimiz, gelecekteki bizi şekillendiren temel unsurlar. LifeClub olarak; Birleşmiş Milletler sürdürülebilirlik hedefleri arasında üçüncü sırada yer alan ‘insanların sağlıklı yaşamalarını ve herkesin her yaşta refahını sağlamak’ maddesi doğrultusunda; üyelerimizin ‘bütünsel iyi olma halini’ yönetmelerine rehberlik etmeyi hedefliyoruz” dedi.

İyilik ve Sağlık İçin Her Şey  

LifeClub Wellness modülü kişilere ihtiyaçları doğrultusunda diyet programlarını online hazırlayarak kendi kendilerine yönetme imkanı sunmanın yanında sağlıklı beslenme ve kilo yönetimi konusunda yönlendirme hizmeti de veriyor. Üyeler, kuvvetlenme, yağ yakma, denge ve esneklik gibi alanlarda uygulama üzerinde oluşturacakları hareket programlarını takip ederek, zinde kalıyorlar. Bununla birlikte LifeClub Üyeleri, uzmanlar tarafından hazırlanan zengin içeriklere erişebiliyor, merak ettiği konularda LifeClub uzmanlarına danışabiliyor. LifeClub Platform’da yer alan sağlıklı yaşam ile ilgili ürün, hizmet ve programlar üyelere özel avantajlı koşullar ile satın alınabiliyor.

Sizi Yakından Tanıyan LifeClub Hekimi

Elif Elkin, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bütünsel sağlık yönetimi yaparak sürdürülebilir sağlık için çalışıyoruz. Kişiye özel atanan hekim rehberliğinde mevcut durum analizi ile başlayan süreç, iyileştirme alanlarının belirlenmesinin ardından kişiye özel sağlık planı oluşturulması ve takibi ile devam ediyor. LifeClub Sağlık üyeliği ile sağlık verilerinize hakim olan LifeClub Hekimi sizi ilgili uzmanlıklara yönlendirip takip ederek, sağlık yönetiminizi sizinle birlikte yapıyor. Bütün verileri mobil uygulama üzerinden görerek gerektiği noktada ilgili uzmanlıklarla da ister online ister yüz yüze görüşme yapabiliyorsunuz” dedi.

Üyelerine sağlıklı yaşam yolculuklarında rehberlik etmek için tasarlanan bir ekosistem olan LifeClub ile tanışmak için uygulamayı indirip ücretsiz üye olmak yeterli.

Yorum yaz