İLAÇ ENDÜSTRİSİKARİYERÖNE ÇIKANLAR

Amgen Türkiye’den Amgen Gulf Cluster’a Üst Düzey Atama

Amgen Türkiye’nin büyüme ve dönüşüm süreçlerinde kritik roller üstlenen Ersin Yılmaz, başarısını global arenaya taşıdı. 1 Mart 2026 itibarıyla Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Umman’ı kapsayan Körfez Bölgesi (Gulf Cluster) İnsan Kaynakları Liderliği koltuğuna oturan Yılmaz, bölgenin stratejik insan kaynağı yönetiminden ve liderlik ekibinden sorumlu olacak.

Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Lideri Ersin Yılmaz, Amgen Körfez Bölgesi (Gulf Cluster; Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt, Umman) İK Lideri ve Körfez Bölgesi Liderlik Ekibi üyesi olarak atandı. Yılmaz, kariyerine 2009 yılında İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlamış; edindiği deneyim ve geliştirdiği uzmanlık doğrultusunda, ilerleyen yıllarda İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev almıştır.

Amgen Türkiye’nin büyüme yolculuğunda önemli bir rol oynadı

Amgen Türkiye’ye 2020 yılında, Amgen Türkiye ve Gensenta şirketlerinde Kıdemli İnsan Kaynakları Operasyon Müdürü olarak katılan Ersin Yılmaz, 2022-2023 yıllarında Amgen Türkiye İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini üstlendi. Yılmaz, Haziran 2023’ten bu yana ise Amgen Türkiye’de İnsan Kaynakları Lideri olarak görev yapıyordu. Amgen Türkiye’nin büyüme yolculuğunda önemli bir rol oynayan Ersin Yılmaz, Amgen Körfez Bölgesi İnsan Kaynakları Lideri görevine ve Körfez Bölgesi Liderlik Ekibi üyeliğine 1 Mart 2026 itibarıyla başladı.

Comment here