BANKACILIK & SİGORTACILIK

Demir Sağlık’tan 7/24 online doktor danışmanlığı.

Teletıp

Koronavirüs nedeniyle kalabalık ortamlarda bulunmaktan çekindiğimiz şu günlerde sağlığımıza daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Artık acil durumlar dışında hastaneye gitmenin risk olduğu bu dönemde mümkün olduğu kadar uzaktan erişimle doktorlara ulaşmak gerekiyor. Sigortalılarını doktorlarla online olarak buluşturan Demir Sağlık, hastaneye gidilmesine gerek olmayan durumlarda da sağlık hizmetinin alınmasını sağlıyor. Ayrıca sigortalılar, görüşecekleri doktoru kendileri seçebiliyor, iste1585297525_Viktor_Hodarar görüntülü ister mesajlaşarak doktorlarla görüşebiliyor.

Bu yoğun dönemde hem hastanelerdeki sağlık çalışanlarının yükünü azaltmak hem de sigortalılarının sağlığını tehlikeye atmak istemeyen Demir Sağlık, 7/24 online doktor danışmanlığı sayesinde internet erişimi olan her yerden doktor hizmet verebiliyor. Sigortalılar internet erişimi olan her yerde güvenli bir şekilde doktorlarla görüşebiliyor.

Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara, hastalanmamaya ve sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gereken bu dönemde, sigortalılarının doktor hizmetinden mahrum kalmaları için online doktor danışmanlığının önemli bir hizmet olduğunu söylüyor: “Sağlık her şeyden önemli. Hastanelere gitmekten çekindiğimiz, kalabalık ortamlarda bulunmak istemediğimiz böyle zamanlarda uzaktan erişim kesintisiz hizmet sağlıyor. Sigortalılarımız Demir Online Doktor ile doktorlarla görüşebiliyor, tahlil, tetkik raporlarıyla ilgili sonuçlarını paylaşabiliyor.” 7/24 Online Sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen Demir Sağlık sigortalıları https://www.demirsaglik.com.tr/onlinedoktor adresinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor.