YAŞAM

Çocukların enerji deposu

Yeni öğretim döneminin başlamasıyla beraber çocukların enerjisine doğal yollarla değer katmayı destekleyen Zade Vital Omega 3 Balık Yağı, mevsim geçişlerinde çocukların yol arkadaşı olmaya aday… Miniklerin fiziksel ve mental gelişimine yardımcı olan Omega 3 balık yağı hem kapsül hem de şurup formunda sunuluyor.

Deniz kaynaklı Omega 3 yağ asitleri olan EPA ve DHA’yı içeren balık yağı; çocuklarda beyin, sinir ve göz gelişiminin desteklenmesine yardımcı oluyor. Yapılan klinik çalışmalarda çocukların sağlıklı büyümelerinin yanı sıra Omega 3 balık yağı takviyesinin genel sistemi desteklemek ve güçlendirmek amacıyla kullanılabileceği belirtiliyor. Omega 3 balık yağı seçiminde, çocuklar için ideal EPA-DHA oranları içerip içermediğine, ağır metal bulundurmadığına dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca balık yağının hangi formda olduğu da bir o kadar önemli… Balık yağları etil ester veya trigliserit olmak üzere iki farklı formda sunuluyor. Trigliserit formun biyo yararlanımının etil ester forma kıyasla oldukça yüksek olduğu görülüyor. Çocuklar için tercih edilmesi önerilen balık yağının ise trigliserit formda olmasının altı çiziliyor

Zade Vital, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alarak GMP standartlarında ürettiği balık yağı yumuşak kapsül ve balık yağı şurupları  ile doğru Omega 3 desteği sağlıyor.