YAŞAM

Yeni vitamin kaynağı

Türkiye’nin sağlıklı yaşam markası Zade Vital‘in efervesan C Vitamini, mevsim değişikliklerinde de direncinizi arttırmaya destek oluyor.

Bağışıklık sisteminin normal işleyişine destek olmak ve korunmak için Zade Vital®’in GMP standartlarında üretilen yeni C Vitamini kombine içeriği ile zengin bir formül sunuyor.

Yetişkin sağlığı için gerekli bir vitamin olan C Vitamini; bağışıklık sistemine katkıda bulunur. Ayrıca normal enerji oluşum metabolizmasına ve cildin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.

Formülasyonda yer alan standardize zeytin yaprağı ekstresinin ana etken maddesi oleuropeindir. Yapılan bilimsel çalışmalarda oleuropeinin yaşlanma karşıtı etkiye sahip olduğu bildirilmiştir.

Her bir efervesan tablet ve/veya saşe 1000 mg C vitamini, 20 mg zeytin yaprağı ekstresi, 15 mg Vitamin B12, 10 mg çinko bulunan C Vitamini, zengin içeriğiyle bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin sağlıklı yaşam markası Zade Vitalin ürünleri, GMP standartlarında üretim yapılan tesislerinde, soğuk pres yöntemiyle, doğal olarak elde ediliyor. Sadece eczanelerden ulaşabileceğiniz Zade Vital’in hiçbir ısıl veya kimyasal işlem görmeden üretilen doğal besin destekleri, cildinizin sağlığına ve güzelliğine doğal yollarla katkı sağlıyor.