İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIKTOPLUM SAĞLIĞI

AstraZeneca ve Kanserle Dans Derneği ile umutlar canlı

AstraZeneca ve Kanserle Dans Derneği: Umut Hep Canlı

Kanserle Dans Derneği tarafından AstraZeneca’nın koşulsuz desteğiyle düzenlenen “UMUT HEP CANLI” isimli yayında Prof. Dr. Özlem Er, kanser tedavisinde umut veren gelişmeleri hasta ve hasta yakınlarıyla paylaştı. Yayında 55 binlik etkileşim sayısına ulaşıldı.

Kanserle Dans Derneği tarafından AstraZeneca'nın koşulsuz desteğiyle düzenlenen “UMUT HEP CANLI” isimli yayında Prof. Dr. Özlem Er, kanser tedavisinde umut veren gelişmeleri hasta ve hasta yakınlarıyla paylaştı.
Prof. Dr. Özlem Er

AstraZeneca‘nın koşulsuz destekleriyle, Kanserle Dans Derneği‘nin, kanser hastaları ve hasta yakınlarının uzmanlara sorularını yöneltmeleri için düzenlediği “UMUT HEP CANLI” Facebook yayınları serisinin son bölümü 55 bin kişiye ulaştı.

Dernek kurucuları Ebru Tontaş ve Esra Ürkmez moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayının konuğu Acıbadem Üniversitesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Özlem Er oldu. Kanserle Dans Derneği’nin Facebook hesabından yayınlanan, AstraZeneca’nın koşulsuz destek verdiği etkinlikte, Prof. Dr. Özlem Er, kanser tedavi sürecinde dikkat edilmesi gerekenleri, kanser tedavisinde umut veren gelişmeleri katılımcılarla paylaştı ve katılımcılar tarafından iletilen soruları cevapladı. Facebook yayınına ilgi çok yüksek oldu.

Kanserle Dans Derneği Hakkında

2013 yılında Amerika’da yaşayan iki eski okul arkadaşı Esra Ürkmez ve Ebru Tontaş tarafından kurulan Kanserle Dans Derneği, kanser hastaları ve hasta yakınlarına, hastalığın teşhis, tedavi ve tedavi sonrası süreçlerinde destek veriyor, kanser bilincini artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenliyor. www.kanserledans.org

Sosyal Medya Hesapları:
facebook/kanserledansdernegi
twitter/kanserledans
instagram.com/kanserledans
Kanserle Dans ve AstraZeneca
Kanserle Dans Derneği kanserli çocuklar için umut oldu

AstraZeneca Hakkında

AstraZeneca özellikle solunum & otoimmünite, kardiyovasküler – renal & metabolik hastalıklar ve onkoloji alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve kullanıma sunulması alanında faaliyet gösteren, bilim odaklı ve küresel bir biyofarmakoloji şirketidir. Şirket ayrıca kurduğu birçok işbirliği sayesinde enflamasyon, enfeksiyon ve sinirbilim alanlarında da aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. AstraZeneca 100’den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır.

AstraZeneca ve Kanserle Dans Derneği: Umut Hep Canlı
AstraZeneca projeye koşulsuz destek oldu