İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Novartis İlaç Türkiye’ye “En İyi İşyeri” ödülü

Novartis İlaç Türkiye’ye "En İyi İşyeri" ödülü

Novartis İlaç Türkiye, “En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü. 

Türkiye’de uzun yıllardır hizmet veren ve yatırımlarıyla ilaç sektörünün öncü firmalarından olan Novartis İlaç Türkiye, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Kincentric tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019 Programı” kapsamında “En İyi İşyeri” ödülünün sahibi oldu. “Çalışan Bağlılığı, Bağlı Kılan Liderlik, Çeviklik ve Yetenek Odağı” alanlarında başarılı performans sergileyen Novartis, aldığı bu ödülle insan kaynakları alanında gerçekleştirdiği uygulamalardaki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Novartis İlaç Türkiye’ye "En İyi İşyeri" ödülü

Gurur verici bir ödül

Novartis İlaç olarak kazandıkları bu ödülün kendileri için gurur verici olduğunu belirten Novartis Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “Çalışanlarımızın mutluluğu bizim en büyük önceliğimiz. Başarımızın kalıcı olmasının temelinde mutlu ve huzurlu çalışanlar olduğunu biliyoruz ve bu kapsamda çalışanlarımıza esnek çalışma modelleriyle hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de organizasyona değer katabilecekleri çalışma ortamları sunuyoruz. Novartis İlaç olarak yıllardır sürdürdüğümüz insan kaynakları uygulamalarımızla güçlü bir Novartis kültürü yarattık. Kültürümüzü daha da ileriye taşımak için her bir çalışanımızın görüşlerine ve geri bildirimlerine çok önem veriyoruz. Çalışanlarımızın yaptığımız güzel uygulamaları takdir etmesi bizleri onurlandırıyor” dedi.

Novartis İlaç Türkiye’ye "En İyi İşyeri" ödülü
Dr. Avinash Potnis

Aldığımız ödüller bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor

Novartis İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Avinash Potnis, “Kincentric tarafından ‘En İyi İşyeri’ ödülüne layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Novartis İlaç olarak, 2020 yılı bizim için yine ödüllerin ve başarının yılı oldu. Bu yıl, Top Employers Institute tarafından üçüncü kez Avrupa ve Türkiye’nin ‘En İyi İşveren’ ödülünü kazandık ve Great Place to Work tarafından düzenlenen ‘2020 Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında ‘En İyi İşveren’ ödülünün sahibi olduk. 5. kez üst üste ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni’ seçilen Novartis İlaç, bu yıl aynı zamanda özel ödül kategorisinde ‘EVP (İşveren Markası ödülü)’, ‘5. Yıl Özel Ödülü’ ve ‘Kadın Çalışanlar için En İyi İş Yeri’ ödüllerine layık görüldü. İK alanındaki başarımız her sene perçinleniyor. Bu başarıyı çalışanlarımıza ve yarattığımız kültürü sahiplenmelerine borçluyuz. Aldığımız ödüller bize hem doğru yolda olduğumuzu gösteriyor hem de daha iyi işler yapmak için bizi motive ediyor” dedi.

Novartis İlaç Türkiye’ye "En İyi İşyeri" ödülü