İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

AbbVie, farkındalık kampanyası ile Stevie Awards Gold aldı

AbbVie, Social Media Awards Turkey 2020 ‘Gümüş Ödül’ü aldı

AbbVie’ye Stevie Gold Ödülü

Bugünün ciddi sağlık sorunlarını çözecek ve yarının tıbbi sorunları ile başa çıkacak yenilikçi ilaçlar geliştirmek ve hastaların hizmetine sunmak misyonuyla çalışan AbbVie, odağına hastaları alarak topluma fayda yaratan projeler ile adından söz ettiriyor. Bu da Stevie Awards gibi pek çok ödül getiriyor.

AbbVie, toplumda köpek memesi olarak da bilinen hidradenitis suppurativa (HS) hastalığının erken tanısı ve tedavisine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği “Hadi Sen de 7 Yıl Bekleme! Kolunu Kaldır, Kontrolünü Yaptır!” kampanyası ile Stevie Awards tarafından, Yılın Pazarlama Kampanyası, Sağlık Sektörü, Hastalık Eğitimi & Farkındalığı kategorilerinde Gold Ödül’ün sahibi oldu.

AbbVie olarak uluslararası düzeyde takdir gören başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz

AbbVie Türkiye Kurumsal İletişim ve Hasta İlişkileri Direktörü Figen Şamdancı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AbbVie’de fark yaratan en önemli özelliğimiz, daha fazla insanın yaşamında mevcut tedavilerimizin de ötesinde fark yaratmak için hasta yolculuğunun tamamına yönelik çalışmalar yürütüyor olmamız. Hasta yolculuğu şirketimizde üzerinde çok durduğumuz ve değer verdiğimiz bir kavram. En büyük motivasyon kaynağımız hastaların yaşamlarında iz bırakmak ve onların yaşamlarına sürdürülebilir fayda sağlama tutkumuz diyebilirim. Hastaların hastalıklar ile mücadele ederken yaşadıkları tüm süreçleri ve duygusal etkilerini çok güçlü bir şekilde analiz ediyor ve marka takımlarımızla hasta yolculuğunun her evresine dokunan farklı projeler geliştirmeyi önceliğimize alıyoruz.

Geçtiğimiz yıl; Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği iş birliği ile “Hadi Sen de 7 Yıl Bekleme! Kolunu Kaldır, Kontrolünü Yaptır!” farkındalık kampanyasını başlattık. HS hastalarının yaklaşık 7 yılda doğru tanıya ulaştığı ve bu zaman zarfında vücutlarındaki ağrılı, iltihaplı sivilce ve çıban benzeri nodüller sebebiyle giderek düşen yaşam kalitelerinden yola çıkarak bir video hazırladık.1 Erken tanının önemine dikkat çektiğimiz bu başarılı kampanyanın Stevie gibi prestijli bir organizasyon tarafından ödüllendirilmesi bizi çok gururlandı. AbbVie olarak uluslararası düzeyde takdir gören başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve başarıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında bulunuyor. 8 farklı alanda düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri, her yıl 70’i aşkın ülkeden 10 binin üzerinde başvuru alıyor.