HASTA DERNEKLERİSAĞLIKSOSYAL MEDYASOSYAL SORUMLULUKTIBBİ CİHAZTOPLUM SAĞLIĞI

İşitme sağlığı Ahbap TV’de!

Nargileci; Ahbap Derneği ile yapılan iş birliği sayesinde, işitme sağlığı konusunda bilinçlenmenin artırılmasını hedefliyoruz diye konuştu...

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

İŞİTME İLE İLGİLİ HER ŞEY AHBAP TV’DE YAYINDA

Türkiye’nin önde gelen işitme merkezlerinden İDİS, işitme sağlığı alanında Ahbap Derneği ile yaptığı işbirliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İDİS İşitme Cihazları İş Birimi Direktörü Barış Nargileci, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “İşitme sağlığının korunması, insanların iyi işitmesi ve iyi bir hayat yaşamaları, İDİS İşitme olarak bizim en temel önceliğimiz. Bu önceliğimizi Ahbap Derneği ile iş birliğimiz kapsamında, Ahbaplarla birlikte işitme sağlığı alanında yapılan bilinçlendirme çalışmalarıyla gerçekleştiriyoruz” dedi.

İşitme sağlığı konusunda yürütülen bilinçlendirme çalışmasının detaylarından da bahseden Nargileci; “Ahbap Derneği ile yapılan iş birliği sayesinde, işitme sağlığı konusunda bilinçlenmenin artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla, işitme sağlığı ile ilgili eğitici ve bilgilendirici videolar hazırladık. Uzman odyoloğumuz Bahtiyar Çelikgün tarafından hazırlanan ve sunulan işitme sağlığı videoları; Yaşlılarda İşitme Kaybı ve Demans İlişkisi, Çocuklarda İşitme Kaybı, Kulak Çınlaması, İşitme Kaybı ve Bireyin Yolculuğu, İşitme Kaybının Bilinmeyen Yüzü ve İşitme Cihazı konu başlıklarını kapsıyor.  İzlemek isteyenler, eğitici işitme sağlığı videolarına YouTube’da yayınlanan Ahbap TV üzerinden ulaşılabilirler” dedi.

Nargileci; “İyi duymak, iyi bir yaşam demektir. Biz de İDİS İşitme olarak yaptığımız çalışmalar ve kurumsal iş birliklerimizle bunu sağlamaya çalışıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. Ahbap TV Linki: https://www.youtube.com/c/Ahbap/videos 

İDİS İşitme hakkında

Demant Grubu 100 yılı aşkın global tecrübesi, 130’dan fazla ülkedeki faaliyetleri, yüksek teknolojili ürünleri ve fark yaratan kalite anlayışıyla Türkiye’deki bireysel kullanıcılarına yüksek hizmet kalitesine odaklanmış İDİS işitme merkezleri ve iş paydaşları olan bayi ve distribütörleriyle tüm  dünyada olduğu gibi  işitme sağlığı alanında hizmet sunmaktadır.

İDİS ile, Türkiye çapında 12 ilde işitme merkezleriyle işitme sağlığı alanında tam kapsamlı hizmet sunulmaktadır. İDİS İşitme Merkezleri, insanların daha iyi duymalarına ve daha iyi bir hayat yaşamalarına yardımcı olma misyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Ahbap Derneği hakkında

Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün korunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Yorum yaz