İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Sibel Saka Balta, Pharmactive İlaç Tanıtım Müdürü oldu!

Sibel Saka Balta, üniversiteden mezun olur olmaz; 2000 yılında Abdi İbrahim ile ilaç sektörü kariyerine başladı ve çeşitli görevler adı...

PHARMACTIVE İLAÇ’TA ATAMA!

İlaç sektöründe 20 yıllık bir deneyime ve pek çok satış, tanıtım başarılarına sahip olan Sibel Saka Balta, 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla Pharmactive İlaç Solunum Grubu’na tanıtım müdürü olarak atandı.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği mezunu Sibel Saka Balta, üniversiteden mezun olur olmaz; 2000 yılında Abdi İbrahim ile ilaç sektörü kariyerine başladı. Tıbbi satış temsilcisi olarak başladığı ilaç sektörü kariyerinde çizdiği istikrarlı grafikle dikkat çeken Balta, 7 yıl tıbbi satış temsilciliğinden sonra 9 yıl bölge müdürlüğü ve 4 yıl da Türkiye’den sorumlu tanıtım müdürlüğü yaparak aynı ilaç firmasında 20 yıl; başarılarla dolu bir kariyerle çalışmak gibi kırılması zor bir rekora da imza attı.

Satış ve tanıtım konularında uzman, ekip arkadaşlarının gerek mesleki gerekse kişisel gelişimine önem veren, ekibin sonuca ulaşması konusunda koçluk yapan, değişime açık, yenilikçi, başarı odaklı, pozitif zihin duruşuna sahip ve sorumluluk sahibi bir yönetici olan Sibel Saka Balta, 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla Pharmactive İlaç Solunum Grubu Tanıtım Müdürü olarak çalışmaya başladı.

 

Yorum yaz