FARKINDALIKSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİYAPAY ZEKAYENİ ÜRÜNLER

Sağlıklı yaşamda yapay zeka uygulaması!

Yesil Science; yapay zeka ve artırılmış gerçeklik ile çalışan, kullanıcıların sağlık davranışlarını inceleyen Mandarin Health’i geliştirdi.

Mandarin Health

Yesil Science; yapay zeka ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle desteklenen, kullanıcıların sağlık davranışlarını inceleyen ve kişiye özel öneriler sunarak daha sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik eden mobil sağlık uygulaması Mandarin Health’i geliştirdi.

Tıp ve teknolojiyi bir araya getirerek sağlık alanındaki problemlere yenilikçi çözümler geliştirmek amacıyla kurulan Yesil Science; yapay zeka (AI) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileriyle çalışan, kullanıcıların sağlık davranışlarını inceleyen, onlara özel çözümler sunan ve kullanıcıları iyi yaşama teşvik eden mobil sağlık uygulaması Mandarin Health’i geliştirdi.

Gelişmiş yapay zeka motoru sayesinde sağlık analizlerini çok daha hızlı ve güvenilir olarak gerçekleştiren uygulama, AR altyapısıyla kullanıcılara 10 farklı sisteminin simülasyonunu dijital ikiz yöntemiyle çok daha gerçekçi bir şekilde sunuyor.

Uygulama nasıl kullanılıyor?

Kullanıcılar, Mandarin Health uygulamasını indirip kendilerine bir hesap açıyor ve ardından günlük alışkanlıkları hakkında bir takım soruları cevaplandırıyor. Analiz motoru sayesinde kullanıcıların cevaplarına göre sağlık davranışlarının dolaşım sağlığı, solunum sağlığı ve benzeri gibi çeşitli sistemlerin sağlığına etkisi hesaplanıyor. Ardından kullanıcılar, geliştirmek istedikleri sistem sağlığını seçerek günlük alışkanlıklarıyla ilgili bir haftalık periyodu içeren spesifik öneriler alıyor.

Mandarin Health’in farklarından birinin de oyunlaştırılmış meydan okumalar olduğunu söyleyen Yesil Science Kurucusu Yusuf Yeşil, kullanıcıların Mandarin Health sayesinde sağlıklarını kötü etkileyen parametreleri yapay zeka ile analiz ederek, kendilerine özel hazırlanan meydan okumaları uygulayıp daha sağlıklı bir yaşam tarzı edinebileceklerini belirtti.

Yorum yaz