FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİ

Meraklısına yenilsin!

Uzmanlar, Meme Kanserini ‘Merakına Yenilsin Podcast Serisi’nde anlatıyor

Meme kanseri farkındalığını artırmak üzere çalışmalarını sürdüren Merakına Yenilsin Projesi sıkça sorulan sorulara doğru ve güvenilir bilgi sağlamak için, konusunda uzman hekimlerle bir araya geldi ve Spotify’da ücretsiz erişilebilen Merakına Yenilsin Podcast Serisi’ni hayata geçirdi.

Roche İlaç Türkiye, hayat boyu her 8 kadından 1’inin yakalanma riski taşıdığı meme kanserine yönelik farkındalık çalışmalarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 1

2019 yılında başlayan Merakına Yenilsin Projesi ile ilk günden itibaren farklı birçok çalışmaya imza atıldı. Instagram hesabında giderek artan aktif iletişim sayesinde takipçilerin en büyük ihtiyacının, meme kanseriyle ilgili sorularına, uzmanlarca vereceği doğru ve güvenilir cevaplar olduğu görüldü.

Merakına Yenilsin, Türkiye’de 2019’dan bu yana daha çok ilgi görmeye başlayan ve Podcast dinleyici sayısında yaşanan 3.2 katlık artışı da dikkate alarak; meme kanseri konusundaki bilinçlenme ihtiyacını karşılamak üzere Spotify’da,  ‘Merak Edilen Sorulara Uzman Cevapları’ Podcast serisi oluşturdu.

Ücretsiz olarak erişilebilen Merakına Yenilsin Podcast Serisi ile meme kanseri hakkında doğru bilgilerin daha geniş kitlelere ulaştırılması hedefleniyor.

İlk Podcast, Dünya Kanser Günü’nde dinleyicilerle buluştu

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde yapılan yayınla başlayan Merakına Yenilsin Podcast Serisi kapsamında bugüne kadar Prof. Dr. Abud Kebudi, Prof. Dr. Bahadır Güllüoğlu, Prof. Dr.  Erkin Arıbal, Prof. Dr. Evrim Karadağ, Op. Dr. Günay Gürleyik, Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz, Prof. Dr. Hasan Karanlık ve Prof. Dr. Kemal Atahan gibi alanında uzman hekimler, hastaların en çok merak ettikleri soruları yanıtladı.

Podcast kanalında, meme kanserinin teşhisi ve sonrasında kadınları nelerin beklediklerinden tedavi seçeneklerine ve operasyondan sonra yaşanabilecek sorunlara kadar meme kanseri ile ilgili farklı birçok bilgiye erişmek mümkün.

Merakına Yenilsin Instagram hesabına gelen sorular derlenerek konusunda uzman hekimler tarafından cevaplanmaya devam edecek. Böylece her hafta yayınlanan yeni podcast ile hasta ve hasta yakınları, meme kanserine ilişkin merak ettikleri tüm sorulara bu yayınlarla yanıt bulmayı sürdürecek.

Yorum yaz