İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Novo Nordisk Türkiye’de üst düzey atama!

Novo Nordisk Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Kutay Kavukçu, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bizim için şirketimiz, tüm çalışanlarımız demektir. Novo Nordisk, çalışanlarına, mevcut önceliklerini ve bir sonraki adımda nereye gitmek istediklerini destekleyen bir kariyer ve iş-yaşam dengesi sunmayı hedefliyor. Bu yıl ilk defa oluşturulan ve Y Kuşağı için en iyi işverenleri değerlendiren listede olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu sonuç bize, kapsayıcılık ve çeşitlilik ilkemiz doğrultusunda her yaştan çalışanımıza yaraşır mükemmel bir iş yeri olmak için doğru yolda olduğumuzu gösterdi” dedi.

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

NOVO NORDİSK TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ’NE KUTAY KAVUKÇU ATANDI

Novo Nordisk Türkiye ekibi yeni katılımlarla büyüyor. Novo Nordisk İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörlüğü görevine Kutay Kavukçu getirildi.

Kutay Kavukçu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1999 yılında yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı’nı ve Regent’s Üniversitesi London’da Psikoloji ve Psikoterapi Fakültesi’nde Yaratıcı Liderlik Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı.

İş hayatına 1999 yılında Oyak Bank’ta banka müfettişi olarak başlayan Kavukçu, 2003-2004 yıllarında aynı bankada İK eğitim müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2004-2006 arasında Siemens Türkiye’de eğitim ve İK uzmanı, 2006-2008 arasında Anadolu Grubu Genel Merkezi’nde İK müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

Novo Nordisk’e 2008 yılında katılan Kavukçu, 2009 yılı sonuna kadar Yakın Doğu Bölgesinde (Business Area Near East (BANE)) kıdemli insan kaynakları ve iletişim uzmanı olarak görev aldı. 2009-2012 yılları arasında ise Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan genel merkez olmak üzere körfez ülkelerinden sorumlu insan kaynakları direktörü olarak çalıştı. 2013-2016 yılları arasında Novo Nordisk Danimarka merkez ofisinde global liderlik gelişimi danışmanı olarak görev yaptı.

Novo Nordisk’ten ayrılması sonrasında 2016-2018 yıllarında merkezi Londra’da bulunan TTM Associates Danışmanlık şirketinin Türkiye ve Orta Doğu’dan sorumlu iş geliştirme direktörü olarak görev adı. Kavukçu, 2018 yılından bu yana Shell Türkiye’de organizasyonel gelişim ve projelerden sorumlu insan kaynakları müdürü olarak çalışıyordu.

Yorum yaz