İŞ DÜNYASI

BSH Türkiye’de atama!

Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Ayça Kaşıkcı, Otokar'da profesyonel insan kaynakları kariyerine başladı...

BSH Gelişmekte Olan Pazarlar Bölgesi İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Ayça Kaşıkcı oldu.

Ayça Kaşıkcı, 2019 yılında Türkiye insan kaynakları kıdemli direktörü olarak katıldığı BSH Grubu’ndaki görevine, 2021 itibarıyla Gelişmekte Olan Pazarlar Bölgesi’nin insan kaynakları kıdemli direktörü olarak devam ediyor. 20 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Kaşıkcı, BSH Grubu’nda 130 ülkeyi kapsayan geniş bir coğrafyanın insan kaynaklarından sorumlu olacak.

Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olan Ayça Kaşıkcı, Koç Grubu şirketlerinden Otokar’da profesyonel insan kaynakları kariyerine başladı. 2001 yılından itibaren kariyer yolculuğuna 14 yıl PepsiCo’da devam etti. PepsiCo’nun içecek ve yiyecek operasyonlarında Ortadoğu ve Avrupa ülkelerini de kapsayan lokal ve global insan kaynakları yönetim rollerinde çalıştı. PepsiCo’nun Türkiye’deki içecek ve yiyecek operasyonlarının birleşme döneminde de insan kaynakları süreçleri sorumluluğunu üstlenen Kaşıkcı, son olarak 33 Avrupa ülkesinden sorumlu PepsiCo Avrupa İnsan Kaynakları Transformasyon Direktörü olarak görev yaptı. Kaşıkcı, BSH Türkiye’den önce Türkiye’nin en büyük hızlı moda şirketlerinden Koton’da insan kaynakları ve transformasyon genel müdür yardımcısı olarak, insan kaynakları, IT ve proje yönetimi alanlarına liderlik etti.

BSH Grubu hakkında

2019 yılında 13 milyar Euro geliri ve 58.200 çalışanıyla BSH Hausgeräte GmbH, ev aletleri sektöründe global bir liderdir. BSH ürünlerini 39 fabrikada üretir ve 50 ülkede 80’in üzerinde şirket tarafından temsil edilmektedir. BSH, bir Bosch Grubu şirketidir.

Yorum yaz