İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Merck Türkiye’den globale önemli atama!

Merck Türkiye bünyesinde 2015 yılından bu yana finansal kontrol müdürü olarak görev yapmakta olan Erdal Pazı, Kuzey Avrupa Bölgesi’ne atandı.

MERCK TÜRKİYE’DEN ATAMA!

Merck Türkiye bünyesinde 2015 yılından bu yana finansal kontrol müdürü olarak görev yapmakta olan Erdal Pazı, Kuzey Avrupa Bölgesi’ne atandı.

2015 yılından bu yana Merck Türkiye’de “Finansal Kontrol Müdürü” olarak görev yapan Erdal Pazı, 01 Nisan 2021 tarihi itibariyle Merck Kuzey Avrupa Bölgesi Finansal Kontrol Müdürlüğü’ne atandı. Bu kapsamda Pazı; Nordics (İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, İzlanda) ve Baltics (Letonya, Litvanya, Estonya) ülkelerinden oluşan toplam 8 ülkeden sorumlu olacakt. Görev yaptığı süre içinde, Merck Türkiye Liderlik Ekibi’nin bir üyesi olan Erdal Pazı, Merck’in son yıllardaki dönüşümüne önemli katkılarda bulunmuştur.

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Pazı, Merck’e katılmadan önce sırasıyla Danone, Actavis ve Novartis şirketlerinde finans departmanı bünyesindeki çeşitli pozisyonlarda, toplamda 16 yıllık finans deneyimine sahiptir.

Son 4 senede Merck Türkiye’den değişik bölgelere ve fonksiyonlara, 5 terfien yurtdışı ataması gerçekleşti. Erdal Pazı’nın ataması da dahil olmak üzere, son 5 yılda ise toplam 21 Merck Türkiye çalışanı yurt dışında farklı pozisyonlara geçti. Amerika, Almanya, İsviçre, Kuzey Avrupa, Güney Afrika gibi farklı coğrafyalardaki ülkelerde, kısa süreli ya da kalıcı pozisyonlarda görevler aldılar.

Yorum yaz