İŞ DÜNYASITEKNOLOJİ

Microsoft Türkiye’de üst düzey atama!

2006’dan bu yana Microsoft Türkiye bünyesinde olan Cavit Yantaç, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Cavit Yantaç, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2006’dan bu yana Microsoft Türkiye bünyesinde çeşitli görevler üstlenen Cavit Yantaç, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2006 yılında teknoloji çözüm uzmanı olarak Microsoft Türkiye’ye katılan Cavit Yantaç, 2009 yılında çözüm satış ekibi yöneticiliğini üstlendi. Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunun ardından Microsoft’un kurumsal çözümlerinin Türkiye çapındaki kurumlara satışını yapan ekibi yöneten Yantaç, son dört senedir Microsoft’un dünya çapındaki büyük kamu kurumlarından sorumlu teknik program yönetimi direktörü olarak çalışıyordu. Yantaç bu pozisyonda Avustralya’dan İngiltere’ye kadar geniş bir coğrafyada yapay zeka, makina öğrenimi, büyük veri, kurumlar arası güvenli veri paylaşımı gibi alanlarda yenilikçi projeler geliştiren bir ekibin yöneticiliğini üstlendi.

DigitalAge dergisi tarafından Eylül 2016’da Türkiye’nin En Etkili 100 teknoloji liderinden biri seçilen Yantaç, Microsoft’a katılmadan önce Nexum Boğaziçi firmasında danışmanlık ve yöneticilik yaptı. University of Georgia’dan MBA ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Cavit Yantaç, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA Programı’nda ve Bilgi Üniversitesi Bilişim Hukuku Enstitüsü’nde Yüksek Lisans dersleri vermektedir.

Yorum yaz