FARKINDALIKSOSYAL SORUMLULUK

Her şey genç kızlarımız için: “Kariyer Rotanı Sen Çiz!”

Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şubesi olarak düzenlenen, 3-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek online panellere davet edilen; alanında uzman ve tanınmış kadın panelistler, kariyer yolculuklarını, başarı hikayelerini kariyerinin başındaki kız öğrenciler ya da kariyerine yeni başlamış profesyonellerle paylaşacak!

Eğer bu başarılı kadın panelistlerin yolculuklarını öğrenmek istiyorsanız 3-11 mayıs tarihleri arasında “kariyer rotanı sen çiz” projesinin online panellerine katılarak “17 kadın-17 başarı hikayesi”ni dinleyebilirisiniz.

Her şey kariyer yolunda genç kızlarımız için

Şubeden yapılan açıklamada; “Covid-19 pandemisi sonrası teknolojinin de etkisiyle bizleri yeni bir dünya beklemekte. Bu yeni dünyada iş yapma modelleri değişecek, yeni kariyer fırsatları ve uzmanlık alanları ortaya çıkacak. Kariyerinin başındaki üniversiteli genç kızların bu değişime uyum sağlayabilmesi ve kariyerlerini doğru yönetebilmeleri için alanlarında uzman kadın profesyonelleri online panellerimizde konuşmaya davet ettik. Panelistlerimiz kariyer yolculuklarını ve bu yolculukta karşılaştıkları zorlukları, bunları nasıl aştıklarını, bu yolda ilerlerken kimlerden ilham aldıklarını, kendilerini nasıl geliştirdiklerini panele katılanlarla paylaşacaklar. Bu proje, üniversiteli genç kızları motive edecek, geleceklerine ışık tutacak, vizyon kazandıracak ve kısacası kendi kariyer rotalarını kendilerinin çizmesini sağlayacaktır” dendi.

 

Yorum yaz