İŞ DÜNYASI

NTT DATA Business Solutions’ta üst düzey atama!

Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren NTT DATA Business Solutions’ın Türkiye ve MENA Bölge Satış ve Dijital Dönüşüm Direktörlüğü görevine Dr. Serhan Yılmaz getirildi.

Birçok farklı sektörde kurulumların dijital dönüşüm yolculuklarına eşlik eden ve aynı zamanda iş uygulamaları alanında dünyanın önemli yazılımlarından SAP’nin en büyük uluslararası iş ortaklarından biri olan NTT DATA Business Solutions, büyüme ve gelecek vizyonunu desteklemek amacıyla önemli bir atama gerçekleştirdi.

Türkiye ve MENA bölgelerinden sorumlu satış ve dijital dönüşüm direktörlüğü görevine atanan Dr.Serhan Yılmaz, 15 yılı aşkın başarılı kariyeri ve yöneticilik deneyimleriyle, NTT Data Business Solutions bünyesinde tüm satış ve iş çözümleri ekiplerine bölgesel olarak liderlik edecek.

Dr. Serhan Yılmaz kimdir?

Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İşletme (Yandal) Bölümü’nden mezun olan Dr. Serhan Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi’nde Kamu Hukuku alanında da yüksek lisans yaptı. Ardından İsviçre’de International MBA Institute’de MBA – Management Derecesi ve Harvard Üniversitesi’nde Ticaret Hukuku programlarını tamamladı. Ek olarak Conley American Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi Doktora Programı’nı da 2021 yılı başında bitirerek doktor ünvanını elde etti.

Dr. Serhan Yılmaz, kariyer hayatında ise on sene boyunca Turkcell, British American Tobacco ve IBM gibi çeşitli kurumlarda satış yöneticiliği görevlerinde bulundu. Kariyer hayatına 2016 yılından bu yana SAP Türkiye’de, Kıdemli Sektör Lideri ünvanıyla devam eden Dr. Serhan Yılmaz,  Mayıs 2021 itibariyla NTT DATA Business Solutions Türkiye ve MENA satış organizasyonlarına öncülük edecek.

2016 yılından bu yana Türkiye Satış ve İş Geliştirme Derneği’nde Başkan Yardımcılığı, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nda (TÜSİAV) Başdanışmanlık, TÜSİAD’da Temsilci Üyelilik ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Kongre Üyeliği görevlerini de yürüten Dr. Serhan Yılmaz, Türkiye’deki tüm mühendislik fakültelerine akreditasyon vermekle görevlendirilmiş olan MÜDEK’te 6 yıldır değerlendirici olarak görev alıyor. İş hayatının yanı sıra hikaye anlatıcılığı kimliği ile bugüne dek yüz binden fazla katılımcıya ulaşan eğitimler ve konferanslar veriyor, farklı alanlarda da birçok STK’da aktif rol alıyor.

NTT DATA Business Solutions hakkında

NTT DATA Business Solutions, 30’dan fazla ülkede 10 bini aşkın çalışanıyla, her yıl dünya çapında ortalama 30 bini aşkın projeyi hayata geçiriyor. Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren şirket, SAP’nin Global ve Platin İş Ortağı olarak, 2000 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Yeni nesil teknoloji uygulamaları ve SAP uygulamalarında pazar lideri olan NTT DATA Business Solutions Türkiye, 1275 kişiyi aşkın genç, dinamik ve uzman ekibiyle kurumsal yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmeti veriyor. Kurumlara, dijital dönüşüm konusunda uçtan uca teknolojik çözümler sunan ve rehberlik eden NTT DATA Business Solutions Türkiye, inovasyon merkezi ve Sanayi Bakanlığı’nın onayı ile kurduğu ArGe Merkezi aracılığı ile sürdürülebilir insan hayatı için yeni nesil teknolojiler geliştiriyor. Türkiye’deki kurumların iş ihtiyaçları doğrultusunda inovasyon üreten şirket, bulut platformlarda yapay zeka, IoT, büyük veri, blockchain ve RPA alanlarında yeni teknolojiler üzerine çalışarak iş fikirlerini ürüne dönüştürüyor. Müşteri Deneyimi ve Destek Merkezi aracılığı ile Amerika’dan Rusya’ya, Çin’den Dubai’ye 5 kıtada yüzlerce kuruma 7/24 uygulama desteği hizmeti veriyor.

NTT DATA hakkında

Bir NTT Group şirketi olan Tokyo merkezli NTT DATA, yenilikçi yaklaşımlarıyla, IT ve kurumsal hizmetler alanında dünya çapındaki öncü şirketlerden biridir. Danışmanlık hizmetleri, endüstriyel çözümler, iş süreci optimizasyonu, dijital servisler, IT modernizasyonu ve yönetilen hizmetler aracılığıyla müşterilerinin dönüşüm süreçlerine yardımcı olmaktadır. NTT DATA, müşterilerinin ve toplumun dijital bir geleceğe güvenle ilerlemesini sağlamaktadır. Kurumların uzun vadeli başarısına odaklanan NTT DATA, 131.000 çalışanı ile 50’den fazla ülkede hizmet verdiği müşterisi için küresel erişimi yerel ihtiyaçlarla birleştirmektedir. Daha fazla bilgi için nttdata.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum yaz