İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Janssen Türkiye’den globale üst düzey atama!

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen Türkiye önemli bir global atamaya daha imza attı. Johnson & Johnson Türkiye İnsan Kaynakları lideri olarak görev yapan ve aynı zamanda Janssen Türkiye Liderlik Takımı üyesi olan Fulya Dolkan, Johnson & Johnson Kuzey Avrupa (İngiltere, İrlanda, İskandinavya) İnsan Kaynakları Stratejik Partnerlik Ekibi Lideri olarak atandı.

135 yıllık köklü geçmişiyle dünyanın en büyük sağlık hizmetleri üreticisi Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi olan ve 22 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Janssen, uzman insan kaynağı ile global arenada dikkat çekmeye devam ediyor. 2017 yılından itibaren Johnson & Johnson Türkiye İnsan Kaynakları Liderliği sorumluluğunu başarı ile yürüten ve Janssen Türkiye Liderlik Takımı üyesi olan Fulya Dolkan, Ağustos 2021 itibarıyla Johnson & Johnson Kuzey Avrupa (İngiltere, İrlanda, İskandinavya) İnsan Kaynakları Stratejik Partnerlik Lideri olarak İngiltere’de görev yapacak.

Fulya Dolkan yeni görevinde Kuzey Avrupa organizasyonu genelindeki İnsan Kaynakları stratejik girişimlerini yönetmek, ticari ve coğrafi hedefler çerçevesindeki öncelikleri çevik bir şekilde hayata geçirerek güçlü iş sonuçlarının oluşturulmasına katkı sağlamaktan sorumlu olacaktır.

Fulya Dolkan kimdir?

15 seneyi aşan profesyonel İnsan Kaynakları yolculuğunda, P&G, Petrobas ve BNP Paribas gibi uluslararası şirketlerde insan kaynakları alanında farklı deneyimlere sahip olan Fulya Dolkan, Johnson & Johnson ailesine 2009 yılında katıldı. Dolkan, bu süre boyunca Johnson & Johnson bünyesindeki tüm sektörlerin insan kaynakları takımlarına liderlik yaptı. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Dolkan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikasına sahip.

Yorum yaz