İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLER

“Viral Gündem” iletişim çalışmasına bronz Stevie!

TÜRK ilaç sektörünün 19 yıldır kesintisiz lideri olan, Eylül 2020’de İsviçreli biyoteknoloji şirketi OM Pharma’yla stratejik ortaklık kurarak global kimliğini güçlendiren Abdi İbrahim ulusal alanda elde ettiği başarılarını uluslararası alanda da aynı istikrarla sürdürüyor

İlaç sektöründe 109 yıldır hayatı iyileştirme hedefiyle faaliyet gösteren Abdi İbrahim, yönetim ve halkla ilişkiler projeleri konusundaki başarısını uluslararası alanda taçlandırmaya devam ediyor. Global olarak iş dünyasının prestijli ödül platformlarından olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Abdi İbrahim yeni bir bronz ödül kazandı.

Pandemi döneminde herkesin ihtiyaç duyduğu güncel ve kanıta dayalı medikal bilgilerin paylaşıldığı “Viral Gündem” iletişim çalışması Yılın İletişim/Halka İlişkiler Kampanyası kategorisinde “COVID-19 Bağlantılı Bilgilendirme” (COVID-19 Response Categories) dalında bronz ödül aldı. Kazananların 16 Ağustos’ta açıklandığı Stevie Ödülleri, 8 Aralık’ta düzenlenecek online törenle sahiplerine teslim edilecek.

Ödül Kazanan Proje: Viral Gündem ile COVID-19 hakkında doğru bilgilere ulaşılıyor

2002 yılından bu yana 8 farklı bölümde, ilgili alt kategorilerde verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 12 binden fazla kişi/şirket/proje/çalışma aday gösteriliyor. Abdi İbrahim, bu yıl dünya genelinde 260 meslek profesyonelinden oluşan kurulun değerlendirmesi sonucu belirlenen kazananlar listesinde iki ödülle yer aldı. Yılın İletişim/Halka İlişkiler Kampanyası alanında bronz ödül kazanan Viral Gündem iletişim çalışması, pandemi döneminde yaşanan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak ve doğru bilgiye erişim ihtiyacını gidermek için başlatıldı. Güncel ve bilimsel bilgileri öncelikle hekimlere, sağlık çalışanlarına ve daha anlaşılabilir bir dilde tüm topluma iletmeyi amaçlayan Viral Gündem projesinde her hafta COVID-19 hakkında dünyada çıkan yüzlerce makale taranarak en doğru içerikler hazırlandı. Abdi İbrahim’in Medikal Direktörlüğü bünyesinde farklı uzmanlık alanlarında görev yapan doktorlardan oluşan bir ekip tarafından hazırlanan Viral Gündem, her hafta düzenli olarak mail, LinkedIn, Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden hem şirket içindeki 4600 çalışana ve hedef kitleye ulaştırıldı. Bu proje sayesinde bilimsel olmayan veya doğrulanmamış bilginin yayılmasının da önüne geçildi.

Yorum yaz