İŞ DÜNYASITOPLUM SAĞLIĞITÜKETİCİ SAĞLIĞI

Hatice Vanlıoğlu, Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Lideri oldu!

Philips’e 2014 senesinde Kişisel Bakım Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak katılan Hatice Vanlıoğlu, Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Liderliğine atandı.
Philips’e 2014 senesinde Kişisel Bakım Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak katılan Hatice Vanlıoğlu, Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Liderliğine atandı.

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra profesyonel hayatına Dandy Sakız bünyesinde Yetişkin Sakızları Kategori Asistanı olarak başlayan Hatice Vanlıoğlu, 2 sene boyunca First markası için çalıştı. 2002 senesinde Türk Henkel’e katılan Vanlıoğlu, Kozmetik bölümü pazara giriş stratejileri üzerinde çalıştı ve Kozmetik İş Birimi Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. Henkel’de çalıştığı 10 sene boyunca Schwarzkopf markasını, Saç Bakım pazarının birçok alt kategorisinde çeşitli liderlik pozisyonlarına taşıdı. Henkel’in Diadermine markası ile Cilt Bakım pazarına giriş stratejisini planladı. 2014 senesinde Philips bünyesine Kişisel Bakım ve Anne Bebek Grubu kategorilerinden sorumlu Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak katılan Vanlıoğlu, bu dönemde Elektrikli Epilasyon Ürünleri pazarında büyük bir inovasyon olan ışık atımlı tüy alma teknolojisi IPL kategorisinin Türkiye pazarı lansmanını gerçekleştirdi. 2016-2018 dönemleri arasında Orta Doğu ve Türkiye Bölge sorumluluğu alarak Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Levant ve Körfez Ülkelerinde birçok tüketici araştırmasına ve ürün lansmanına liderlik etti. Anne Bebek kategorisinde 2015 yılında başlattığı Süt Saatim projesi ile 200’den fazla iş yerinde süt sağma odalarının kurulmasına ön ayak oldu ve bu projenin yarattığı etki ile Philips Türkiye, Kadının Güçlendirilmesi Kategorisinde ‘Sürdürülebilirlik Akademisi Ödülü’ kazandı.

Hatice Vanlıoğlu, 1 Temmuz 2021 itibariyle Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Liderliği görevine atandı. Bu görevine ek olarak Vanlıoğlu, Philips Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kadın Bakım Kategorisi Bölgesel Pazarlama Müdürlüğü görevini de yürütmektedir.

Yorum yaz