İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Lokman Hekim Üniversitesi ve TRPHARM iş birliği!

Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL ve TRPHARM İlaç Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Müdürü İsmet İNCE tarafından atılan imzalar sonucu taraflar, yapılan protokolün her iki taraf içinde hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.
Taraflardan yapılan ortak açıklama metni şöyle: 21 Ekim 2021 tarihi itibari ile imzalanan protokolde Tıp ve Eczacılık alanlarında Ar-Ge faaliyetlerinin yürütülmesi ve özellikle nadir hastalıklar alanında tanı, tedavi ve tarama yöntemlerinin geliştirilmesi ile yapay zekadan faydalanılması amacı güdülmektedir.
Lokman Hekim Üniversitesi ve TRPHARM iş birliği

Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında üniversitedeki bilimsel potansiyelin sanayiye aktarılarak, ekonomik ve toplumsal değere dönüşmesine katkıda bulunmak ve Ar-Ge, inovasyon temelli çalışmalara yönlendirerek, taraflar arasında karşılıklı güvene dayalı, sürdürülebilir işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan faaliyetler sonucunda, ulusal ve uluslararası hibe ve destek programlarından yararlanacak şekilde geliştirilecek projeler ve hizmetler kapsamında faaliyet gösterilmesi planlanmaktadır. Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL ve TRPHARM İlaç Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü İsmet İNCE tarafından atılan imzalar sonucu taraflar, yapılan protokolün her iki taraf içinde hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Yorum yaz