ETKİNLİKİŞ DÜNYASIÖDÜLLERPAZARLAMA VE SATIŞYARIŞMA

16. Felis Ödülleri sahiplerini buldu!

16. Felis Ödülleri gecesi, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan'ın açılış konuşmasının ardından ödüllerin takdim edilmesiyle devam etti.
Önceki gece, Dönüştüren Pazarlama Etkisi, Film, Entegre Kampanyalar, Marka Deneyimi ve Aktivasyon, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Üretimde Ustalık ve Tasarım, Veri Kullanımı Bölümleri ile yarışmaya bu yıl eklenen E-Ticaret ve Sosyal Medya Bölümlerinde en başarılı işlerin ödüllendirildiği Felis 2021’de Dijital ve Mobil, Markalı İçerik ve Eğlence, Medya, Out of Home, Basın ve Yayın, Radyo ve Audio, PR, Sağlık İletişimi Bölümleriyle birlikte Curious Felis’in kazananları ödüllerine bu gece düzenlenen törenle kavuştu.

Simge Fıstıkoğlu sunuculuğunda Zorlu PSM’de düzenlenen 16. Felis Ödülleri gecesi, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın açılış konuşmasının ardından ödüllerin takdim edilmesiyle devam etti.

Büyük ödüller ve yılın ajansları

Felis Ödülleri 2021’in ikinci gecesinde toplam yedi büyük ödül dağıtıldı. A101 için hazırladığı Böyle Böyle Zengin Oluyorlar ile Concept Basın ve Yayın Bölümü’nde ödülün sahibi oldu. Ödülü genç oyuncu Sarp İkiler takdim etti. Reckitt/Finish için hazırladığı Çare Biziz ile Havas Turkey Medya Bölümü’nde ödülün sahibi olurken, ödülü başarılı oyuncu Engin Hepileri takdim etti. Unilever/Yumoş için hazırladığı Yumoş Bina ile Wunderman Thompson Turkey Out of Home Bölümü’nde ödülün sahibi olurken, ekibe ödülünü genç oyuncu Serkan Rutkay Ayıkoz takdim etti. Odeabank için hazırladığı Eşit Masallar ile Punch BBDO PR Bölümü’nde, sahibinden.com için hazırladığı Sahibinden Satıcı İletişimi Radyo – Tarihî Satışlar ile Rafineri Radyo Audio Bölümü’nde ödülün sahibi oldu. Ekibin ödülünü geceye hazırladığı özel bir video ile katılan, sevilen oyuncu Selen Seyven takdim etti.

Bayer/Bepanthol için hazırladığı Eller Eller ile Circus Sağlık İletişimi Bölümü’nde Büyük Ödül’ün sahibi olurken, ödülü son dönemin dikkat çeken isimlerinden Su Bige Korucu Circus ekibine takdim etti. Yılın Reklamvereni unvanı Unilever’in oldu. Markanın ödülünü güzel ve yetenekli oyuncu Bade İşçil takdim etti. Yılın Markası unvanını ise Finish aldı. Ödülü ise reklamfilminin sevimli çocuk oyuncusu Çınar Babiz takdim etti. Babiz’in ödül konuşması misafirlerin övgülerini topladı. Yılın Medya Ajansı Mediacom olurken, ödülü son dönemin yükselen oyuncularından Yasemin Yazıcı takdim etti. Yazıcı, gece boyunca güzelliği ve sempatikliği ile salondakileri büyüledi. Yılın PR Ajansı ise Excel İletişim oldu. Ekibe ödülünü deneyimli oyuncu Makbule Meyzinoğlu takdim etti. Bu yıl Felis Ödülleri’nde Yılın Bağımsız Ajansı unvanını alan Rafineri aynı zamanda Yılın Yaratıcı Ajansı da seçildi. Ekibin ödülü deneyimli oyuncu Ali Pınar tarafından takdim edildi.

Curious Felis’te ödüller ilk kez dağıtıldı

Strateji disiplininin önemini vurgulamak ve etkisini kanıtlamış kampanyaların arkasındaki yaratıcı stratejileri ve stratejistleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl ilki düzenlenen Curious Felis’te 16 çalışma ödüllendirildi. Curious Felis Büyük Ödülü’nün sahibi Finish için hayata geçirdiği Yarının Suyunu Kurtarmak ile Havas Turkey oldu. Havas ekibine ödülünü ünlü ve sevilen oyuncu Kıvanç Kasabalı gece için özel olarak hazırladığı video ile takdim etti. Havas Turkey’in Yılın Strateji Ekibi Ödülü’nü aldığı Curious Felis’te bu yıl aramızdan ayrılan Koray Serin anısına verilen Jüri Özel Ödülü ise The Others Brand Experience Agency’nin oldu.

maNga ile müzik dolu anlar!

Türkçe Alternatif rock müziğin MTV ödüllü öncü grubu maNga, ödül gecesi sonrasında verdiği konser ile misafirlere keyif dolu anlar yaşattı. Sahnede kendi şarkılarını seslendiren grup üyeleri eğlenceli halleriyle tüm misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yorum yaz