FARKINDALIKFİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİ

Daiichi Sankyo İlaç Türkiye, Fikir Liderleri Dergisi’nde!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Daiichi Sankyo İlaç Genel Müdürü Fatih Yedikardeş ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Daiichi Sankyo İlaç Genel Müdürü Fatih Yedikardeş ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Fatih Yedikardeş ile gerçekleştirilen keyifli röportajda Daiichi Sankyo İlaç Türkiye hakkında etraflı bilgiler var. Röportajdan satır başları şöyle:

“Bir asrı aşan tecrübesi ile Daiichi Sankyo, 2030 yılı için bir vizyon belirledi: “Toplumun Sürdürülebilir Gelişimine Katkıda Bulunan Global ve Yenilikçi Bir Sağlık Kuruluşu” olmak. Bu vizyonumuzun merkezinde; değişen, dönüşen ve farklılaşan tıbbi ihtiyaçlara cevap veren yenilikçi ilaçlar yaratmak var. Bu yaklaşımı, insanla ve paydaşlarımızla dinamik bir etkileşim içerisinde olmayı öngören ve her anlamda faydalı olmayı önceleyen bir duruş ile çevreliyor ve destekliyoruz.”
“2018 yılında uzun dönemde doğacak küresel ihtiyaçları tespit eden Daiichi Sankyo’nun odağında, şu anda tüm dünyada da ihtiyacın arttığı onkolojik ürünler merkezli Ar-Ge çalışması söz konusu. “7 yılda 8 yenilikçi onkolojik ürünün kullanıma sunulması” hedefi doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Geliştirilen ürünler ise ardı ardında hastaların hizmetine sunuluyor. Bu ürünlerde, ürün geliştirmede Daiichi Sankyo’nun ana prensibi olan karşılanmamış ihtiyaçlara cevap veren özellikli ürünleri hastalara sunmak ve fark yaratmak yaklaşımına sıkı sıkıya bağlı hareket ediliyor. Türkiye’de ise kardiyoloji odaklı gelişim, kardiyoloji ürünlerimizin daha çok hastaya ulaştırılması ve bu alanda lider olmak önceliklerimiz arasında. Yanı sıra, 2022 yılı itibariyle onkoloji portföyümüzü de Türkiye’deki hastalarımızın hizmetine sunmak için oldukça heyecanlıyız.”
“Şirketler, karar alma mekanizmalarında çalışanlarına yani kıymetlerine daha çok söz vermeli, onları daha çok dinlemeli ve onların taleplerini daha güçlü bir biçimde karşılamalı. Dijitalleşmenin mekandan bağımsız bir iş hayatı sunmasının hepimiz için önemli bir avantaj olduğu ortada. Özel hayatımız ile iş hayatımız arasında denge kurabildiğimiz sürece bu avantaj, ailelerimizle, sevdiklerimizle daha kaliteli vakit geçirmemizi sağlıyor. Daiichi Sankyo Türkiye’de yönetim ekibi olarak bu konuda çok hassas olduğumuzun altını çizmek isterim. Bu hassasiyet, sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımları her anlamda beslerken; kurum kültürümüzün güçlenmesine, ilk günkü heyecan ve motivasyon ile yenilikçi çözümleri paydaşlarımız için üretmemize destek oluyor.”

Daiichi Sankyo İlaç Genel Müdürü Fatih Yedikardeş ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızın ve Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz