FARKINDALIKFİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİPAZARLAMA VE SATIŞ

Sanovel Satış ve Pazarlama, Fikir Liderleri Dergisi’nde!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Sanovel Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Kıncal ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda Sanovel'in satış ve pazarlama konumlaması hakkında etraflı bilgiler var.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Sanovel Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Kıncal ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda Sanovel’in satış ve pazarlama konumlaması hakkında etraflı bilgiler var. Röportajdan satır başları şöyle:

“Sanovel, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda etik ve evrensel değerlere bağlı kalarak, bilimsel ve yenilikçi projeler geliştiren, pazarlama stratejilerini bu doğrultuda oluşturan, insan sağlığına katkıda bulunmayı öncelikleyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak buna uygun üretim teknolojilerine yatırım yapan bir markadır. Ürün portföyünü sürekli güncellemek üzere, değişen ihtiyaçları takip eder. Değişime duyarlı ve proaktif pazarlama modelini benimser.”
“Sanovel’in her yıl pazara sunduğu ürünler nitelikleriyle, pazarın dinamiklerini değiştirebilecek özelliklere sahiptir. Toplum sağlığına hizmet edebileceğimiz tüm terapötik alanlarda hizmet veriyoruz. Kardiyoloji, diyabet, ağrı, enfeksiyon, kadın sağlığı ve hastalıkları, psikiyatrik ve nörolojik bozukluklar odaklı merkezi sinir sistemi, multipl skleroz, mide ve bağırsak hastalıkları, hematoloji ve hepatoloji alanlarında ürünlerimiz mevcut.”
“Türk ilaç endüstrisinin lider oyuncularından biri olan Sanovel, Türkiye sınırlarını aşarak dünyada Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya gibi farklı kıtalarda da güçlü adımlarla büyümeye devam edecek. Bu yönde ilerlerken çalışanlarımızın bu heyecana ortak olması, bizleri geleceğe dair daha da cesaretlendiriyor. Öte yandan bizler stratejiler üretirken, planlar yaparken dünya değişiyor, değişmeye devam edecek, bu sebeple satış&pazarlama ve medikal alanda organizasyonumuzun kabiliyetlerini güncel ve güçlü tutmak stratejik önceliklerimizden biri…”

Sanovel Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Kıncal ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızın ve Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz