İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Tuna Taş, AstraZeneca Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Dijital ve İnovasyon Lideri oldu!

Elektronik ve haberleşme mühendisliği alanında lisans derecesi, Executive MBA alanında yüksek lisans derecesi ve bilgi teknolojileri alanında çeşitli sertifikalara sahip olan Tuna Taş, kariyerine Mercedes-Benz'de başladı ve ardından 2004 yılında Boehringer Ingelheim'da ilaç sektörüne adım attı. Boehringer Ingelheim'da, IT/BP Türkiye Başkanı ve Stockholm yerleşik BP Nordik IT/Bölümü Başkanı olarak çeşitli görevlerde bulundu. AstraZeneca'ya 2015 yılında Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak katılan Taş, son yıllarda Dünya Gazetesi bünyesindeki CIO Dergisi'nin “Yılın CIO'su Ödülü” (Bilgi Teknolojileri'nden Sorumlu Müdür) ve ”AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Özel Ödülü”ne layık görüldü.
AstraZeneca Türkiye Bilgi Teknolojileri ve Dijital Müdürü olarak görev yapan Tuna Taş, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Dijital ve İnovasyon Lideri görevine getirildi.
Tuna Taş hakkında

Elektronik ve haberleşme mühendisliği alanında lisans derecesi, Executive MBA alanında yüksek lisans derecesi ve bilgi teknolojileri alanında çeşitli sertifikalara sahip olan Tuna Taş, kariyerine Mercedes-Benz’de başladı ve ardından 2004 yılında Boehringer Ingelheim’da ilaç sektörüne adım attı. Boehringer Ingelheim’da, IT/BP Türkiye Başkanı ve Stockholm yerleşik BP Nordik IT/Bölümü Başkanı olarak çeşitli görevlerde bulundu. AstraZeneca’ya 2015 yılında Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak katılan Taş, son yıllarda Dünya Gazetesi bünyesindeki CIO Dergisi’nin “Yılın CIO’su Ödülü” (Bilgi Teknolojileri’nden Sorumlu Müdür) ve ”AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Özel Ödülü”ne layık görüldü.

2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de Bilgi Teknolojileri ve Dijital Müdürü olarak görev yapmakta olan Tuna Taş, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Dijital ve İnovasyon Lideri olarak yeni görevine başladı. Taş, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde şirketin dijital ve inovasyona yönelik çalışmalarını yönetecek.

Yorum yaz