FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİ

Abdi İbrahim ve “Sürdürülebilirlik politikaları” Fikir Liderleri Dergisi’nde!

İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Mart sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu Nadir Hastalıklar olan yeni sayıda, TİTCK, TÜBİTAK, AIFD gibi önemli kurumların yöneticileri, hasta derneklerinin ve uzmanlık derneklerinin yöneticileri ve akademisyen hekimlerin yanında Türkiye’de bu alanda faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri de yer aldı. Ayrıca ilaç endüstrisinden ilham veren röportajları da sayfalarına taşıyan Fikir Liderlerleri Dergisi, geniş bir okuyucu kitlesi tarafından her geçen gün artan ilgiyle takip ediliyor. Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Abdi İbrahim Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Kamu İlişkileri Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül’ü konuk etti. “Abdi İbrahim’in sürdürülebilirlik stratejisini iş stratejilerinden ayrı düşünmüyoruz. Aksine bu kavramlar birbirini tamamlayan ve besleyen bütünün parçaları” açıklamasında bulunan Dr. M. Oğuzcan Bülbül, Abdi İbrahim'in sürdürülebilirlik politikasını, bu yolda yaşanan süreçleri, iş birliklerini, alınan ödülleri ve başarılarının arkasında yatan merak ettiğimiz pek çok soruyu yanıtladı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Mart sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu Nadir Hastalıklar olan yeni sayıda, TİTCK, TÜBİTAK, AIFD gibi önemli kurumların yöneticileri, hasta derneklerinin ve uzmanlık derneklerinin yöneticileri ve akademisyen hekimlerin yanında Türkiye’de bu alanda faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri de yer aldı. Ayrıca ilaç endüstrisinden ilham veren röportajları da sayfalarına taşıyan Fikir Liderlerleri Dergisi, geniş bir okuyucu kitlesi tarafından her geçen gün artan ilgiyle takip ediliyor.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Abdi İbrahim Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Kamu İlişkileri Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül’ü konuk etti. “Abdi İbrahim’in sürdürülebilirlik stratejisini iş stratejilerinden ayrı düşünmüyoruz. Aksine bu kavramlar birbirini tamamlayan ve besleyen bütünün parçaları” açıklamasında bulunan Dr. M. Oğuzcan Bülbül, Abdi İbrahim‘in sürdürülebilirlik politikasını, bu yolda yaşanan süreçleri, iş birliklerini, alınan ödülleri ve başarılarının arkasında yatan merak ettiğimiz pek çok soruyu yanıtladı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Tüketiciler, özellikle de genç tüketiciler, artık hikayesi olan markalar ve amaç odaklı şirketler görmek istiyor. Bu nedenle hem çalışanlarımıza hem de şirket dışındaki paydaşlarımıza şirketimizin tesisleri, finansal başarıları ve yatırımları dışında; toplum, çalışanlar, çevre için ve yönetsel olarak neler başardığını, neleri hedeflediğini ve amaç odaklı bir şirkete dönüşmek için nasıl bir yol izlediğini anlatmaya çok kıymet veriyoruz. Yaptıklarımız ve önümüzdeki dönemde yapacaklarımızla Türk ilaç sektöründe bu dönüşümü tamamlayan ilk ve öncü şirket olmak istiyoruz.”
“Sürdürülebilirlik, son zamanda çevresel felaketlerin artması ve içinden geçmekte olduğumuz pandemi süreci nedeniyle tüm dünyanın eğildiği önemli bir konu oldu ve yaşanan yeşil dönüşüm süreci önemli bir ivme kazandı. Biz de Abdi İbrahim olarak yaşanan bu sürecin ve çözümün bir parçası olmaya devam edeceğiz.”
Abdi İbrahim olarak Türk ilaç sektöründe birçok ilki başarmış olmanın verdiği güvenle, sürdürülebilirlik alanındaki adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz. Geleceği iyileştirmeye dair verdiğimiz sözü tutma yolunda gelecek nesillerin bilinçlendirilmesi, eğitimli ve duyarlı insanlar olması için çabalıyoruz. Tüm canlılara ihtiyaç duyduğu suyu, havayı, besini ve temiz çevreyi sağlayacak kadar uzun yıllar dünyamızı ayakta tutacak bu bilinç ışığında, “Geleceği İyileştiriyoruz” mottomuz rehberliğinde projeler geliştiriyoruz.”

Abdi İbrahim Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Kamu İlişkileri Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül’ün röportajını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz