İLAÇ ENDÜSTRİSİ

İbrahim Sarıyar, Berko İlaç İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörü oldu!

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ni ve Maltepe Üniversitesi MBA programını tamamlayan İbrahim Sarıyar, Florida State Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi aldı, 2003 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Yöneticiliği sertifika programını ve 2017 yılında Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme programını bitirdi. Çalışma hayatına 2001 yılında Süzer Holding bünyesinde başlayıp, insan kaynakları ve kalite yöneticisi olarak çalışan Sarıyar, daha sonra Tosçelik A.Ş.’nin insan kaynakları müdürü olarak kurumsallaşma süreçlerini yönetti. Ardından Türk Ekonomi Bankası’nda insan kaynakları yöneticisi olarak görev yapan Sarıyar, son olarak Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası’nın (EBRD) ve Investcrop yatırım fonunun ortak olduğu Tiryaki Agro firmasında grup insan kaynakları müdürü olarak tüm kurumsallaşma süreçlerine liderlik etti. 2011-2016 yılları arasında, Yıldız Teknik Üniversitesi SEM bünyesinde İnsan Kaynakları Sertifika programlarında eğitmen olarak da görev yapan Sarıyar; mülakat teknikleri, performans yönetimi, iş hukuku, ücret ve bordrolama konularında eğitimler verdi. Aralık 2015 tarihinden bu yana Berko İlaç İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan İbrahim Sarıyar, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörü olarak atandı.

Yenilikçi bakış açısı, 800’e yakın çalışanı ve dünya standartlarında 3 fazdan oluşan 21 bin metrekarelik üretim tesisleriyle “sağlıklı yarınlar” için çalışan ve üreten Berko İlaç, yeni atamalarıyla güçlenmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, İbrahim Sarıyar, Berko İlaç İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörü olarak atandı!

İbrahim Sarıyar hakkında

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ni ve Maltepe Üniversitesi MBA programını tamamlayan İbrahim Sarıyar, Florida State Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi aldı, 2003 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Yöneticiliği sertifika programını ve 2017 yılında Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme programını bitirdi. Çalışma hayatına 2001 yılında Süzer Holding bünyesinde başlayıp, insan kaynakları ve kalite yöneticisi olarak çalışan Sarıyar, daha sonra Tosçelik A.Ş.’nin insan kaynakları müdürü olarak kurumsallaşma süreçlerini yönetti. Ardından Türk Ekonomi Bankası’nda insan kaynakları yöneticisi olarak görev yapan Sarıyar, son olarak Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası’nın (EBRD) ve Investcrop yatırım fonunun ortak olduğu Tiryaki Agro firmasında grup insan kaynakları müdürü olarak tüm kurumsallaşma süreçlerine liderlik etti. 2011-2016 yılları arasında, Yıldız Teknik Üniversitesi SEM bünyesinde İnsan Kaynakları Sertifika programlarında eğitmen olarak da görev yapan Sarıyar; mülakat teknikleri, performans yönetimi, iş hukuku, ücret ve bordrolama konularında eğitimler verdi. Aralık 2015 tarihinden bu yana Berko İlaç İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan İbrahim Sarıyar, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörü olarak atandı.

Yorum yaz