İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Çağla Kalyoncu Altın, MSD Bölgesel Hukuk ve Uyum Direktörü oldu!

MSD'de GCC Bölgesi Hukuk ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Çağla Kalyoncu Altın, MSD'nin Türkiye, Ukrayna ve CIS bölgelerinden sorumlu Hukuk ve Uyum Direktörü olarak atandı.
MSD’de GCC Bölgesi Hukuk ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Çağla Kalyoncu Altın, MSD’nin Türkiye, Ukrayna ve CIS bölgelerinden sorumlu Hukuk ve Uyum Direktörü olarak atandı.

130 yılı aşkın süredir hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonu ile dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaçlar ve aşılar sunan, yaşam için keşfeden MSD, sektördeki organizasyonel gücünü artırmak üzere yeni bir atama gerçekleştirdi. Başarılı çalışmaları, güçlü deneyimi ve sağlık alandaki hukuki uzmanlığıyla MSD’nin gelişimine değer katan Çağla Kalyoncu Altın, 1 Ağustos 2022 itibariyle Türkiye, Ukrayna ve CIS bölgelerinden sorumlu Hukuk ve Uyum Direktörü olarak görevine başladı. MSD’ye Nisan 2020’de Türkiye Hukuk & Uyum Direktörü olarak katılan Altın, sonrasında Kuzey Afrika ve GCC Bölgelerinde Hukuk ve Uyum Direktörü olarak görevini sürdürdü. Altın, yapılan yeni atama kapsamında MSD’nin Türkiye, Ukrayna ve CIS bölgelerinden sorumlu Hukuk ve Uyum Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek.

Çağla Kalyoncu Altın kimdir?

Çağla Kalyoncu Altın, Marmara Üniversitesi Hukuk bölümünden mezun olup İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Ekonomi Hukuku Yüksek Lisansı’nı tamamladı. MSD’ye katılmadan önce Johnson & Johnson Medikal Cihazlar’da Kıdemli Hukuk Müşaviri olarak çalışan Altın, öncesinde de 3M, Peugot, Tofaş ve Kraft Foods gibi pek çok şirkette kurum içi hukuk danışmanı olarak görev aldı.

MSD kariyerine Nisan 2020’de Türkiye Hukuk & Uyum Direktörü olarak başlayan Altın, sonrasında Kuzey Afrika ve GCC Bölgelerinde Hukuk ve Uyum Direktörlüğü görevini sürdürdü.

Yorum yaz