İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Nilsu Hazardağlı Demir, Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörü oldu!

Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, alanında tecrübeli hukukçu Nilsu Hazardağlı Demir getirildi. Hazardağlı Demir, Boehringer Ingelheim’ın Türkiye'deki hukuk süreçlerinin yürütülmesi ve takibi; aynı zamanda Uyum Programı’nın oluşturulması ve sürdürülmesi için gereken risk değerlendirmesi, politika belirleme, eğitim, uyumsuzlukların bildirilmesi ve raporlanması, izleme ve denetim, disiplin ve düzeltici & önleyici faaliyetler gibi süreçleri yönetmekten sorumlu olacak.
Ülkemizde 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Boehringer Ingelheim Türkiye, bünyesinde çalışan başarılı isimleri desteklemeye ve konusunda uzman profesyonelleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, alanında tecrübeli hukukçu Nilsu Hazardağlı Demir getirildi. Hazardağlı Demir, Boehringer Ingelheim’ın Türkiye’deki hukuk süreçlerinin yürütülmesi ve takibi; aynı zamanda Uyum Programı’nın oluşturulması ve sürdürülmesi için gereken risk değerlendirmesi, politika belirleme, eğitim, uyumsuzlukların bildirilmesi ve raporlanması, izleme ve denetim, disiplin ve düzeltici & önleyici faaliyetler gibi süreçleri yönetmekten sorumlu olacak.

Nilsu Hazardağlı Demir kimdir? 

Nilsu Hazardağlı Demir, kariyerine 2007 yılında Mehmet Gün & Partners Hukuk firmasında İş Ortağı olarak başladı. 2007 ve 2022 yılları arasında sırasıyla Gün & Partners Hukuk Bürosu, Fox International Channels & FOX TV, Novo Nordisk İlaç ve Santa Farma İlaç firmalarında sırasıyla Kıdemli Avukat, Bölgesel Hukuk ve Uyum Müdürü (Akdeniz Ülkeleri), Bölgesel Hukuk Müdürü (Yakın ve Orta Doğu Ülkeleri) ve departmanın kurucusu olarak Baş Hukuk ve Uyum Müşaviri olarak görev aldı. Nilsu Hazardağlı Demir, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak Londra Queen Mary Üniversitesi’nde TicaretHukuku üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Yorum yaz