BANKACILIK & SİGORTACILIKİNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYER

Burak Bayhan, Cigna Sağlık, Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cigna Global’in 200 yılı aşkın tecrübesi ve Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank iş birliği ile faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Burak Bayhan’ı getirdi. Burak Bayhan, aynı zamanda Cigna İcra Kurulu üyesi görevini de üstlenerek 5 Eylül 2022 itibarıyla kariyerine Cigna çatısı altında devam edecek.
Cigna Global ile QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu üyesi olarak Burak Bayhan’ı bünyesine kattı.

2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisansını tamamlayan Burak Bayhan, 2007 yılında aynı üniversitede Finansal Mühendislik alanında yüksek lisans derecesini aldı. Burak Bayhan, yanı sıra New York Üniversitesi Leonard N. Stern School of Business tam zamanlı MBA programı kapsamında bir yükseköğrenim derecesine daha sahip.

İş hayatına 2004 yılında Finansbank’ta İş geliştirme ve Strateji Ofisi´nde Proje Analisti olarak başlayan Burak Bayhan, 2006-2008 yılları arasında Perakende Bankacılık Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında Indianapolis, A.B.D’de Eli Lilly and Company’de İş Geliştirme alanında birimler arası projeleri yönettiği staj programına katılan Bayhan; 2012 yılında QNB Finansbank’a dönüş yaparak kariyerine İşletme Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü ile devam etti. Burak Bayhan, 2016 yılında Kobi Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü’ne geçiş yaparak ürün yönetimi, fiyatlandırma, portföy yönetimi, karlılık gibi alanlarda pazarlama yönetimi deneyimlerini artırdı. 2018 yılında atandığı İşletme Bankacılığı Direktörlüğü’nün ardından 2021 yılı başından itibaren KOBİ Bankacılığı Direktörlüğünü sürdürdü.

Cigna’ya katılmadan önce en son QNB Finansbank Tüzel Bankacılık Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Burak Bayhan, kariyerine Cigna çatısı altında Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek.

Yorum yaz