İLAÇ ENDÜSTRİSİTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Wellcare yeni Omega 3 ailesi lansmanı yapıldı

1-4 Eylül tarihleri arasında İzmir Ege Palas Oteli’nde İlko İlaç'ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markasına ait yeni Omega 3 Ailesi lansmanı düzenlendi.
1-4 Eylül tarihleri arasında İzmir Ege Palas Oteli’nde İlko İlaç’ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markasına ait yeni Omega 3 Ailesi lansmanı düzenlendi.

Sektöre yeni ve farklı ürünler sunarak tüketici odaklı çalışmalarına devam eden Wellcare, pazarda fark yaratacak ve güçlü içeriklere sahip beş farklı üründen oluşan Omega 3 kategorisiyle büyümeye devam ediyor. “Doğrusunu isterseniz Wellcare Omega 3, yüksek omega 3 içerir” mottosuyla düzenlenen lansmanda, medikal eğitimlerin yanı sıra pazarlama aktivitelerini güçlendirmeye yönelik çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Lansman toplantısında tüm saha ve merkez kadro bir araya geldi.

Toplantı Wellcare Satış&Pazarlama Direktörü İlhan Ok’un açılış konuşmasıyla başladı. İLKO İlaç Medikal Direktörü Dr. İbrahim Gözoğlu tarafından medikal eğitimlerin verilmesiyle devam eden lansmanda, Kıdemli Kategori Müdürü Banu Koşturan tarafından pazarlama sunumu yapıldı.

Pazarlama Müdürü Seda Yimenicioğlu, Ulusal Satış Müdürü Gökhan Koçak ve Ticari Pazarlama Müdürü Furkan Kıyak’ın sunum ve katkılarıyla devam eden toplantı, Genel Müdür Hatice Öncel’in kapanış konuşması ve pasta kesimi ile son buldu.

Wellcare, pazarda fark yaratacak ve güçlü içeriklere sahip beş farklı üründen oluşan Omega 3 kategorisiyle büyümeye devam ediyor.

Wellcare’den Yüksek Omega 3 Desteği

İlko İlaç’ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markası, beş farklı ürüne sahip Omega 3 kategorisiyle büyümeye devam ediyor.

Beslenme ve insan fizyolojisinde oldukça önemli bir yere sahip olan ve içerdiği yağ asitlerinden biri olan DHA sayesinde beynin normal gelişimiyle göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olan Omega 3 yağ asitleri, Wellcare’in yeni Omega 3 ailesiyle tüketiciyle buluşuyor.

Çocuklar için likit, yetişkinler içinse kapsül formlarda üretilen Wellcare Omega 3 ürünleri; trigliserid formda ve yüksek Omega 3 içeriyor.

Antioksidan etkili biberiye ekstraktı bulunuyor

Yetişkinler için Wellcare Omega 3 ve Wellcare Omega 3 UniQ DHA olmak üzere iki farklı içeriği bulunan kapsül formları; formülünde yer alan güçlü ve doğal antioksidan özelliği ile bilinen biberiye ekstraktı sayesinde hem Omega 3’ün etkinliğini destekliyor hem de balık yağının istenmeyen tadını ortadan kaldırıyor.

Çocuklar için de, doğal mandalina, doğal portakal ve karışık meyve aromalı olmak üzere 3 farklı formda kullanım seçeneği sunan Wellcare Omega 3 ailesi; renklendirici, koruyucu, şeker ve gluten içermiyor.

Tüm formları uluslararası geçerliliği olan IFOS sertifikasına sahip olan ürün grubunda; portakal ve mandalina aromalı sıvı takviye edici gıda Amerika ve Singapur Food Awards 2022 Gold tat ödülünü alırken, karışık meyve aromalı sıvı takviye edici gıda ise Amerika ve Singapur Food Awards 2022 Silver tat ödülüne sahip. Aynı zamanda ürün hammaddelerinin, dünya kalite standartlarını gösteren Friend of the Sea, GOED, Helal ve Pure Anchoyy sertifikaları bulunuyor.

Doğrusunu isterseniz; Wellcare Omega3’ün içeriğindeki Omega3, trigliserid formdadır!

Likit formlar İçerik 

  • Wellcare Omega 3 UniQ DHA Doğal Portakal Aromalı Sıvı Takviye Edici Gıda 2,5ml içerik

EPA: 230 mg – DHA 1100 mg

  • Wellcare Omega 3 Doğal Mandalina ve Karışık Meyve Aromalı Takviye Edici Gıda 5ml içerik

EPA: 740 mg – DHA 520mg

Kapsül Formlar İçerik 

  • Wellcare Omega 3 UniQ D DHA  750 Kapsül: 1 kapsül EPA : 150 mg – DHA 750 mg
  • Wellcare Omega 3 Balık Yağı Kapsül: 1 kapsül EPA 600 mg – DHA 450mg’

Yorum yaz