ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİ

GEN, CPhI Worldwide Frankfurt’ta!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firmalarından biri olan GEN, sektörün en büyük fuarlarından biri olarak görülen CPhI Worldwide - Frankfurt Fuarı’na katıldı.
Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firmalarından biri olan GEN, sektörün en büyük fuarlarından biri olarak görülen CPhI Worldwide – Frankfurt Fuarı’na katıldı.

1-3 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ve ilaç endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan CPhI Worldwide, bu yıl da binlerce ilaç firmasına ve on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Üretim ve iş ortakları kapsamında ilk kez kendi stant alanıyla fuarda yerini alan GEN, 24 yıllık tecrübesini katılımcılarla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyor.

Nadir hastalıklar ve özel tedavi alanlarına yönelik yenilikçi ürün ve çözümleriyle öne çıkan GEN, yerli üretim yeni ürünlerini, geleceğe dair yatırımlarını ve pazardaki cesur projelerini fuara katılan global ölçekteki firmalara ve ziyaretçilere sunuyor.

GLOBAL OYUNCULARDAN BİRİ OLACAĞIZ

GEN Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş, 2025 yılında, yerli üretimlerinin yüzde yetmişini ihraç etmeyi stratejik bir hedef olarak belirlediklerini tekrarladı ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Filipinler ve Almanya sağlık otoriteleri tarafından İyi Üretim Uygulamaları (GMP) onayı bulunan Üretim Tesisimizde büyük bir heyecanla geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizin ruhsatlandırma çalışmaları birçok ülkede devam etmektedir. Tüm dünyaya ilaç satabilir bir firma haline gelmeyi ve daha da önemlisi global oyunculardan biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

Yorum yaz