GENETİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERTIBBİ GENETİK

TRPharm yeni partnerliklerle sağlıktaki alanını genişletiyor! 

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, Afrika pazarında portföyünü tanıtmak, bölgedeki şirketlerle tanışarak yeni iş birliklerine imza atmak için Gana ve Kenya’da gerçekleşen medikal fuarlara katıldı.
Ar-Ge temelli yenilikçi sağlık şirketi olarak bilinen, hastalar ve sağlık profesyonelleri için çözüm ortağı olma amacıyla hizmet veren ve alternatifler sunan TRPharm, Türkiye merkezli yenilikçi ve global bir ilaç firması olma vizyonuyla yeni partnerlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. 

Onkoloji, nöroloji, oftalmoloji ve nadir hastalıklar başta olmak üzere geniş bir ürün portföyüne sahip olan TRPharm, sağlık sektöründe bugüne kadar verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek ilaç alanındaki tecrübesine cihaz, genetik testler ve rejeneratif tıp alanlarını da ekliyor.

TRPharm’ın partnerlik yaptığı kurumlardan GENTAN Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezigenetik tanı ve kişiye özel tıp alanında ulusal ve uluslararası ölçekte, sürekli iyileşme sağlamak temel amacıyla hizmet veriyor.  

Alanında uzman kadrosu, son teknolojileri ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek, klinisyen, hasta ve kurumların tıbbi genetik ile ilgili tüm soru ve sorunlarına cevap vermeyi hedefleyen GENTAN Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi, yatırım, bağlantı ve iş birliklerini bu hedef doğrultusunda hayata geçiriyor.

Kurulduğu yıl olan 1997’den bu yana çalışmalarını sürdüren Gentan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi, Türkiye’deki en köklü genetik merkezlerinden biri olma niteliği taşıyor. Merkez, Uluslararası TS EN ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarlar Kalite ve Yeterlilik için Özel Şartlar standardına, bilim ve teknolojideki yeniliklere uygun şekilde kalite ve yönetim sistemleri sürekli geliştirilerek yönetilen bir kurum. Bu standardın bir gereği olarak, Merkez’de yapılan genetik testler, ulusal ve uluslararası bağımsız ve yetkili kuruluşlar tarafından denetleniyor.        

Çağın en büyük problemlerinden biri olan kanserin, bilim dünyasının da yakından ilgilendiği ve her geçen gün ilerleme kaydettiği alanlardan biri olduğu biliniyor. GENTAN Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi uzmanları tarafından uygulanan en güncel ve son teknoloji testler ile ailesinde kanser öyküsü olan hastalara, mevcut kanserin kaynağına ve gelecek nesillerde kansere olan yatkınlığın tespitine ışık tutuyor.

Söz konusu iş birliği konusunda bir açıklama yapan TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce,”TRPharm olarak vizyonumuza, sağlığı yenilikçi çözümlerle buluşturarak ulaşmayı hedefliyoruz. GENTAN ile yapmış olduğumuz işbirliği, bunun en güzel örneklerinden. Kanser vakalarının erken dönemde tespit edilmesi, net olmayan vakalarda kesin tanı konulması ve tedavi kararlarının belirlenmesiyle kanser hastalarının sadece ihtiyacı olan tedavileri almalarına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorum yaz