BANKACILIK & SİGORTACILIKİŞ DÜNYASIÖDÜLLER

Cigna, “Türkiye’nin En İyi Sağlık Sigortası” ödülünü ikinci kez kazandı!

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik’in sağlıklı ve iyi yaşamı odağa alarak geliştirdiği, ücretsiz ek hizmetlerle zenginleştirilen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü, Global Banking & Finance Awards tarafından ikinci kez En İyi Sağlık Sigortası seçildi.
Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik’in sağlıklı ve iyi yaşamı odağa alarak geliştirdiği, ücretsiz ek hizmetlerle zenginleştirilen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü, Global Banking & Finance Awards tarafından ikinci kez En İyi Sağlık Sigortası seçildi.

Global Banking & Finance Awards, bankacılık alanında önde gelen yayınlardan biri olan İngiltere merkezli Global Banking & Finance Review Dergisi tarafından her yıl düzenleniyor. Bankacılık, kurumsal finansman ve varlık yönetimi gibi birçok alanda küresel finans sektöründeki yenilikçi ve iham veren projeler ödüllendiriliyor. Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, Global Banking & Finance Awards’ten bu yıl da ödülle döndü. 2022 yılının En İyi Sağlık Sigortası seçilen Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, üst üste ikinci kez verilen bu ödülle başarısını pekiştirdi.

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, İyi Hissettiren Sigortacılık Anlayışıyla Öne Çıkıyor

Cigna, müşterilerinin sadece zor anlarında değil, hayatları boyunca yanlarında olma hedefiyle ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2021 yılının başında hizmete sunduğu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile, güvende ve iyi hissettiren sigortacılık anlayışına odaklanıyor.

Klasik sigorta teminatlarının yanı sıra, sağlıklı ve iyi yaşamı odağa alarak geliştirilen, ücretsiz ek hizmetlerle zenginleştirilen Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında; check up, online doktor, online psikolog ve online diyetisyen gibi uzmanlık hizmetleriyle birlikte diş bakım ve göz bakım paketi hizmetleri de ücretsiz olarak sunuluyor.

Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na sahip olan müşteriler, SGK katılım payı hariç başka hiçbir ücret ödemeden Cigna ve SGK anlaşmalı özel sağlık kurumlarında muayene ve tedavi olma imkanına sahip oluyorlar. Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan 0-55 yaş aralığındaki herkes; 6-18 yaş arası çocuklar ebeveyni olmaksızın, 0-5 yaş arası çocuklar ve 14 gününü doldurmuş yenidoğan bebekler ise ebeveynleri ile beraber poliçeye katılarak faydalanabiliyor.

Müşterilerin karmaşadan uzak basit işlemlerle, çok hızlı şekilde sigorta sahibi olmalarını sağlamak amacıyla; doküman onayları, kişisel bilgilerin paylaşımı ve poliçe öncesi son onay gibi tüm işlemler dijital ortamda yapılabiliyor. Böylelikle, müşterilere kolay ve hızlı hizmet sunabilmek adına satın alma süreçlerinin basitleştirilmesi hedefleniyor.

Mobil Uygulama ile Tüm Sigorta İşlemleri Cebe Sığıyor 

Cigna, 2022 yılında müşterileriyle buluşturduğu mobil uygulaması ile; sağlık, hayat, ferdi kaza, emeklilik ürünleriyle ilgili detaylı bilgileri bir arada sunuyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden birçok sigortacılık işlemini tek tuşla gerçekleştirebiliyor. Mobil uygulama ile sigortalılar, poliçe ve sözleşmelerine ait ödeme takibi de yapabiliyorlar. Kullanıcılar, poliçeleri kapsamındaki bütün asistans hizmetlerini görüntüleyebilirken, online doktor ve psikolog hizmetlerine sahip olan kullanıcılar ilgili hizmetlere direkt uygulama içerisinden erişebiliyor.

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na, Cigna web sitesi üzerinden de satın alınabildiği gibi, QNB Finansbank şubelerinden ve bankanın mobil uygulaması üzerinden ulaşabiliyor.

Yorum yaz