FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

Küresel her yeniliği bulunduğumuz coğrafyalara taşımak en temel stratejimiz olacak!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Ferring İlaç Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan Genel Müdürü Cem Melih Özden'i konuk etti. “Küresel olarak edindiğimiz her yeni bilgiyi bulunduğumuz coğrafyalara taşımak en temel stratejimiz olacak. Güvenilir, etik ve bilimsel bir şirket olmak en öncelikli konularımız arasında. Bunun yanında yeni ruhsat çalışmalarımız da aralıksız şekilde devam edecek” açıklamasında bulunan Cem Melih Özden, Ferring Pharmaceuticals'ın bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Ferring İlaç Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan Genel Müdürü Cem Melih Özden‘i konuk etti.

“Küresel olarak edindiğimiz her yeni bilgiyi bulunduğumuz coğrafyalara taşımak en temel stratejimiz olacak. Güvenilir, etik ve bilimsel bir şirket olmak en öncelikli konularımız arasında. Bunun yanında yeni ruhsat çalışmalarımız da aralıksız şekilde devam edecek” açıklamasında bulunan Cem Melih Özden, Ferring Pharmaceuticals‘ın bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Bulunduğumuz ülkelerde, çalıştığımız terapötik alanlarda, hasta dostu çözümler üreterek yaşam kalitesinin iyileştirilmesi, ölüm oranlarının azaltılması, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerde yardımcı üreme teknikleri ile gebelik elde edilmesi ve gebeliğin sağlıklı sürdürülmesine destek olarak toplum sağlığı için çalışıyor olmak en büyük motivasyonumuz. Sunduğumuz tedavilerle normal doğumu kolaylaştırıyor ve bu sayede sezaryen oranlarını düşürerek devletin sağlık politikalarına da destek oluyoruz.”
“Yaptığımız tüm çalışmalarda bilimsel odaklı bakış açımızla sağlık alanındaki tüm paydaşlarımıza katma değer yaratmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile hedeflerimiz olan anne ölümlerini azaltmak, çiftlerin çocuk sahibi olmasını sağlamak, daha mutlu ve özgüvenli çocuklar görmek bizi bundan sonrasında daha fazlasını gerçekleştirmek için motive ediyor.”
“Ferring İlaç, kurulduğu günden bu yana “Önce İnsan” felsefesi ile yenilikçi tedavileri hizmete sunma ve insan sağlığını iyileştirme konularına odaklanmış durumda. Tüm çalışmalarını bu odakla yapan şirket, tedavi alanlarında etkin çözümler sunmak için tüm Ar-Ge ve inovasyon gücüyle çalışıyor. Faaliyet gösterdiğimiz üreme sağlığı, kadın hastalıkları, doğum, üroloji, gastroenteroloji ve endokrinoloji gibi alanlarda en yeni tedavi seçeneklerini geliştirmek ve bu alanlarda lider firma olmak en büyük hedeflerimiz arasında. Bunun için sadece ilaç üretip satmanın ötesinde toplumun bilinçlendirilmesi ve hastalıklarla tedavi yöntemleri konusunda güncel bilgilere ulaşabilmesi için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Ferring İlaç Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan Genel Müdürü Cem Melih Özden‘in açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz