İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIÖDÜLLER

En beğenilen şirketlerde ilk 10 arasında tek ilaç şirketi Pfizer

İş dünyasının saygın dergilerinden olan New York merkezli Fortune, her yıl olduğu gibi 2023'te de ‘Dünyanın En Beğenilen Şirketleri' listesini yayınladı. Yaklaşık 3 bin 700 şirket yöneticisi, müdürü ve analistiyle ortaklaşa yapılan anketlerin sonucuna göre; Pfizer ‘Dünyanın En Beğenilen Şirketleri' sıralamasında 8. sırada yer aldı. Pfizer, aynı zamanda geçen yıl da olduğu gibi listenin ilk 10 sıralamasında yer alan tek ilaç şirketi oldu.
İş dünyasının saygın dergilerinden olan New York merkezli Fortune, her yıl olduğu gibi 2023’te de ‘Dünyanın En Beğenilen Şirketleri’ listesini yayınladı. Yaklaşık 3 bin 700 şirket yöneticisi, müdürü ve analistiyle ortaklaşa yapılan anketlerin sonucuna göre; Pfizer ‘Dünyanın En Beğenilen Şirketleri’ sıralamasında 8. sırada yer aldı. Pfizer, aynı zamanda geçen yıl da olduğu gibi listenin ilk 10 sıralamasında yer alan tek ilaç şirketi oldu.

Pfizer Türkiye Çalışan Deneyimi Direktörü Seda Tamur Oğralı, Pfizer’in sıralaması için şunları söyledi: “Bir biyoteknoloji şirketi olarak, hastaların hayatını değiştiren çığır açan yeniliklerle bu önemli başarılara imza attığımız için çok mutluyuz. Hasta ve hasta yakını odaklı yaklaşımımız, küresel gücümüz, yenilikçi bakış açımız ve şirket değerlerini paylaşan, bilim kazanacak anlayışıyla çalışan güçlü ekibimiz sayesinde hedeflerimize ulaşmanın gururunu yaşamaya; başarımızın en önemli faktörü olan insanı, işimizin her aşamasında ön plana çıkarmaya devam ediyoruz.”

Yorum yaz