AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞIETKİNLİKÖNE ÇIKAN HABERLER

Ünlü isimler Sensodyne ile hassasiyete meydan okudu

Burcu Esmersoy ve Yağız İzgül ev sahipliğinde bir araya gelen ünlü isimler, diş hassasiyetine karşı korumada uzman Sensodyne ile “Hassasiyet mi, Cesaret mi?” oyununu oynadı. Ünlü isimler, Burcu Esmersoy ve Şef Yağız İzgül ile birlikte diş hassasiyetine karşı korumada uzman diş macunu Sensodyne Onarım & Koruma için hazırlanan “Hassasiyet mi, Cesaret mi?” davetinde bir araya geldi.
Burcu Esmersoy ve Yağız İzgül ev sahipliğinde bir araya gelen ünlü isimler, diş hassasiyetine karşı korumada uzman Sensodyne ile “Hassasiyet mi, Cesaret mi?” oyununu oynadı.

Ünlü isimler, Burcu Esmersoy ve Şef Yağız İzgül ile birlikte diş hassasiyetine karşı korumada uzman diş macunu Sensodyne Onarım & Koruma için hazırlanan “Hassasiyet mi, Cesaret mi?” davetinde bir araya geldi.

Davetin açılış konuşmasını Haleon Pazarlama Direktörü Gülden Duykan Kankotan yaptı.

Kankotan, Türkiye’de her 3 kişiden 2 kişinin diş hassasiyeti sorunu yaşadığını belirterek, ağız bakım kategorisinde lider marka olan Sensodyne’nin ağız bakımı konusunda tüketiciyi bilinçlendirirken aynı zamanda çözüm üretmeye devam ettiğini vurguladı. Klinik olarak kanıtlanmış ve patentli bir teknoloji olan Novamin formülü sayesinde Sensodyne diş macunları hassasiyete neden olan boşluklara nüfuz ederek hassasiyete karşı uzun süreli koruma sağlıyor.

Açılış konuşmalarından sonra davetliler, Burcu Esmersoy’un bilgilendirmesi ile birlikte, Şef Yağız İzgül’ün hazırladığı, birbirinden farklı ve şaşırtıcı içeriklere sahip yiyecek ve içeceklerle birlikte ‘’Hassasiyet mi, Cesaret mi?’’ çarkı oyununa geçti.

“Hassasiyet mi, Cesaret mi?” yazılı çarkı sırayla çeviren davetliler çıkan sonuca göre Yağız Şef tarafından sıcak/soğuk ve tatlı/ekşi gibi farklı içeriklere sahip, diş hassasiyetini tetikleyecek yiyecek ve içecekleri deneyimledi ve konukların tepkileriyle eğlenceli sahneler yaşandı.

Yorum yaz