İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Pfizer Türkiye yeniden en çekici işverenlerden biri oldu

Öğrencilerin, genç çalışanların ve çalışan adaylarının, şirketler açısından her yıl nabzını tutan Universum, bu yıl 11'incisini düzenlediği ve yaklaşık 52 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği Türkiye'nin En Çekici İşverenler Araştırması'nın sonuçlarını Harvard Business Review Türkiye Dergisi'nde açıkladı. Pfizer Türkiye, 4 farklı alanda öğrencilerin ve genç profesyonellerin ilk 50 listesine adını yazdırmanın yanı sıra, Tıp ve Sağlık Bilimleri'nde birinciliği, Fen Bilimleri alanında ise ikinciliği elde etti. 
Öğrencilerin, genç çalışanların ve çalışan adaylarının, şirketler açısından her yıl nabzını tutan Universum, bu yıl 11’incisini düzenlediği ve yaklaşık 52 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği Türkiye’nin En Çekici İşverenler Araştırması’nın sonuçlarını Harvard Business Review Türkiye Dergisi’nde açıkladı.

Pfizer Türkiye, 4 farklı alanda öğrencilerin ve genç profesyonellerin ilk 50 listesine adını yazdırmanın yanı sıra, Tıp ve Sağlık Bilimleri’nde birinciliği, Fen Bilimleri alanında ise ikinciliği elde etti.

Universum Türkiye’nin En Çekici İşverenler Araştırması, bu yıl yaklaşık 52 bin katılımcı ile 11’inci kez gerçekleşti. 59 farklı üniversitede öğrenim gören 38 bin 202 öğrenci ile 12 bin 375 genç çalışanın ve bin 375 kırk yaş üstü deneyimli profesyonelin katıldığı araştırma, iş yaşamına dair beklentileri de ortaya koyuyor.

Pfizer Türkiye’nin En Çekici İşverenler Araştırması’nda elde ettiği sıralamalar ise şöyle:

  • Profesyonellere göre Tıp / Sağlık Bilimleri ilk 50’de 1. sırada
  • Tıp / Sağlık Bilimleri öğrencilere göre ilk 50’de 2. sırada
  • Profesyonellere göre Fen Bilimleri ilk 50’de 2. sırada
  • Fen Bilimleri öğrencileri arasında ilk 50’de 2. sırada
  • Profesyonellere göre Sosyal Bilimler / Eğitim / Hukuk arasında ilk 50’de
  • Mühendislik / BT öğrencileri arasında ilk 50’de

Pfizer Türkiye Çalışan Deneyimi Direktörü Seda Tamur Oğralı, araştırmada elde ettikleri başarılı sıralamalarla ilgili şunları söyledi: “Bilim kazanacak anlayışımızla, hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler amacımız doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Pfizer Türkiye’de rotasyonla lider yetiştirme anlayışımız, uluslararası kariyer fırsatlarımız, esnek ve keyifli çalışma ortamımız, Universe, “İyiSen” gibi programlarımız ve “Mozaik” inisiyatifimiz de dahil olmak üzere işveren markamızın tüm değerleri ve uygulamalarıyla yaşamlara dokunmak için burada sınır yok demeyi sürdürüyoruz. Geleceğin profesyonelleri olacak öğrenciler ve genç yetenekler tarafından en çekici işverenlerden biri seçilmekten dolayı gurur duyuyor ve kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Yorum yaz