İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

M. Hakan Özkan; Nobis Scientific Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi.

Kadın Hastalıkları, üroloji ve hematoloji odağında Türk İlaç Sanayisi'ndeki yerini almaya hazırlanan start-up ilaç şirketi Nobis Scientific’in satış ve pazarlama direktörlüğü görevine, deneyimli isim M.Hakan Özkan atandı.
Kadın hastalıkları, üroloji ve hematoloji odağında Türk İlaç Sanayisi’ndeki yerini almaya hazırlanan start-up ilaç şirketi Nobis Scientific’in satış ve pazarlama direktörlüğü görevine, deneyimli isim M. Hakan Özkan atandı.

Profesyonel kariyerine 1998 yılında doğrudan pazarlama ile başlayan Hakan Özkan, sonrasındaki uzun yıllar boyunca Bayer çatısı altında birçok terapötik alanda farklı pozisyonlarda görev aldı ve başarılı çalışmalara imza attı. 2022 yılında, hem bilgisini ve birikimini değerlendirmek hem de yeni tecrübeler edinmek adına farklı bir sektörde faaliyet gösteren bir firmada genel müdürlük görevini üstlendi ve yüksek performanslı öğrenen ekipler kurarak, kurumsal dönüşümünü gerçekleştirmesine liderlik etti. 2023 yılında Soyak İlaç Lojistik’in grup şirketi olarak kurulan Nobis Scientific ile ilaç sanayisine dönme kararı alan Özkan, ocak ayından bu yana satış ve tanıtım müdürlüğü pozisyonunun yanı sıra şirket stratejisinin belirlenmesi, saha teşkilatının kurulması, iş geliştirme ve pazara erişim gibi farklı alanlarda da roller üstlendi.

Yeni görevinde satış ve pazarlama direktörü olarak tüm grupların satış ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesine ve hayata geçirilmesine liderlik edecek olan Özkan, “Ekonomi ve İnsan Kaynakları Yönetimi”nde lisans eğitimine, “Yönetim Bilimleri ve Pazarlama” alanlarında ise Executive MBA’ya sahiptir.

Yorum yaz