İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYERSAĞLIK ÜRÜNLERİSAĞLIKLI YAŞAM

Naime Yalçın, Herbalife Türkiye Genel Müdürü oldu

Türkiye’de 25. yılını kutlayan Herbalife’ta genel müdürlük pozisyonuna Naime Yalçın atandı. Satış ve pazarlama alanında 17 yıldır Herbalife Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atan Yalçın, aynı zamanda Doğrudan Satış Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütecek.
Türkiye’de 25. yılını kutlayan Herbalife’ta genel müdürlük pozisyonuna Naime Yalçın atandı. Satış ve pazarlama alanında 17 yıldır Herbalife Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atan Yalçın, aynı zamanda Doğrudan Satış Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütecek.

Kilo kontrolü, aktif yaşam, takviye edici gıdalar, sporcu beslenmesi ve cilt bakımı ürünleriyle 1998 yılından bu yana doğrudan satış sektöründe faaliyet gösteren Herbalife Türkiye, genel müdürlük pozisyonuna Naime Yalçın’ı atadı. Şirket bünyesinde satış, pazarlama, strateji, planlama gibi birçok alanda 17 yıldır başarılı bir şekilde görev alan Yalçın, Herbalife Türkiye’nin ilk kadın Genel Müdürü olarak dengeli beslenme çözümlerinin hayata geçirilmesine ve yeni girişimcilerin yetişmesine liderlik edecek. Ayrıca, doğrudan satış sektörünün gelişmesi için 26 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren Doğrudan Satış Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütecek olan Yalçın, her iki pozisyonunda da sektöre değer katmaya devam edecek.

Herbalife Türkiye’nin ilk kadın genel müdürü 

Doğrudan satış sektöründe 17 yıllık deneyimi bulunan Naime Yalçın, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun olduktan sonra Temmuz 2006’da Pazarlama Uzmanı olarak Herbalife Türkiye kariyerine ilk adımını attı. Ardından 2009 yılında Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Buradaki katkılarının ardından 2011 yılında Satış ve Strateji Sorumlusu görevine getirildi. Daha sonra 2013 yılında Satış ve Strateji Yöneticisi rolünü üstlenen Yalçın, 2018 yılından bu yana iş geliştirmeden sorumlu Satış Stratejisi Kıdemli Müdürü olarak görevine devam ediyordu. Türkiye’de birçok başarılı projeye imza atan Yalçın, Herbalife Türkiye’nin Avrupa ve Afrika Bölgesi’ndeki en büyük pazarlardan biri haline gelmesinde katkı sağladı. Herbalife Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Yalçın, şirketin gelişmesi ve büyümesine liderlik etme sorumluluğunu üstlendi. Yalçın, Herbalife Türkiye’deki Genel Müdürlüğünün yanı sıra Doğrudan Satış Derneği’nin de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütecek.

Yorum yaz