İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Emre Aktolga, Alexion Türkiye Nöroloji İş Birimi Direktörü oldu.

Emre Aktolga, Alexion Astrazeneca Nadir Hastalıklar Türkiye Satış ve Pazarlama Departmanı'nda Nöroloji İş Birimi Direktörü oldu.
Emre Aktolga, Alexion AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye Satış ve Pazarlama Departmanı’nda Nöroloji İş Birimi Direktörü oldu.

Emre Aktolga, Uludağ Üniversitesi Finans Bölümü’nü ve Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon yüksek lisansını tamamladıktan sonra profesyonel kariyerine Roche Türkiye’de başladı. 7 yıllık satış deneyimi sonrasında, Takeda İlaç Firması Onkoloji Bölümü’nde pazarlama alanında çalışmaya devam etti.

2012 yılında Alexion, AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye’de, satış alanında göreve başladıktan 2 sene sonra, kariyerini bölge satış müdürlüğü, Türkiye satış müdürlüğü ve satış direktörlüğü pozisyonlarında başarıyla sürdürdü. 18 yıllık kariyerinde, sekiz farklı terapötik alanda, orijinal ve biyoteknoloji ürünlerinde tecrübe kazanan Emre Aktolga, Alexion, AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye’ye Nöroloji İş Birimi Direktörü olarak atandı.

Yorum yaz